28.04.2017

Ludovic Orban joacă în "Lord of the Rings"

Later edit: De fapt, vorba lui kmi, nu de deloc amuzant. Nici Orban şi nici clipul. Şi nici măcar eu cu postul ăsta. Idee e, mai precis, că se apropie campania şi chestii de genul acesta o să mai vedem. Şi despre Orban şi despre alţii.

Un viral amuzant despre Ludovic Orban. Nu că Orban ar râde prea tare. Păi de aia e ministru să râdă sau să se spetească pe banii contribuabililor să cheltuiască banii contribuabililor cât mai eficient?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

O strategie excelentă despre cum să ajungi în blogroll la chinezu

Cadoul otrăvit al lui Geoană pentru Mitrea şi Năstase

Niciun comentariu încă

 1. kmi
  miercuri, 13 februarie 2008, 16:43

  io nu ma distrez. poate alti soferi se distreaza, dar eu nu pot. nici macar cand ma gandesc ca e despre Ludovic Orban. Desi am permis de 12 ani si conduc zilnic, am strazi in Bucuresti pe care „mi-e frica” sa merg. Stradute mici, cu masini parcate una peste alta, dintre care daca iese un copil…nu vreu sa ma mai gandesc.

  Răspunde
 2. kmi
  miercuri, 13 februarie 2008, 17:07

  n-am vrut sa-ti stric postarea. stiu ca nu vorbesti cu mine, vroiam sa-ti spun ca-mi pare rau ca am fost acra, dar faptul ca pot spune ceea ce gandesc, m-a facut sa nu ma mai gandesc…intelegi tu.

  Răspunde
 3. joi, 14 februarie 2008, 10:18

  EU repet ce am mai spus si alta data:
  HAI SA IL ARDEM UNDE IL DOARE MAI TARE! HAI SA SPUNEM NU PNL-lui LA ALEGERILE LOCALE pentru BUCURESTI. NICI PRIMAR SA NU IASA SI NICI MACAR CONSILIER!
  Parerea mea (cam comunista ce-i drept; dar totusi o idee!)!
  ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *