Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Geoană se pricepe la fotbal cât am uitat io să schiez

Nu ştiu schia de loc. Dar nici Geoană nu ştie fotbal nici cât să treacă strada. Păi cum să zici, ieri, în emisiune la Naşul, vorbind despre suprapunerea alegerilor locale cu cele parlamentare, „după campionat, domnule, să ne uităm şi la fotbal, să dea Dumnezeu să se califice România.”?

Unde să se califice, maestre furnicar? Că România e deja calificată la turneul final. Eventual să facă o figură frumoasă, să îşi dorească mai mult victoria, să acceadă în fazele superioare ale competiţiei. Ehe, greu cu fotbalul şi cu politica…

0 comentarii la “Geoană se pricepe la fotbal cât am uitat io să schiez

 1. kmi Răspunde

  ideea, exprimata de cunoscatori sau mai putin cunoscatori ai fotbalului, e buna. Agentul imobiliar prin care mi-am gasit/achizitionat apartamentul, mi-a refuzat prima propunere de semnare, justificand ca „joaca Dinamo”. Am amutit. Era vorba de bani pentru el…si nu putini, bani pentru care muncise maxim o ora.

 2. mihnea Răspunde

  mi-a placut faza cu maestre furnicar :)) vad ca le stii :D

 3. manole Răspunde

  da’ la politica se pricepe, maestre? ca la asta SIGUR tu te pricepi!!! La el am mari indoieli!
  si nu, nici eu nu schiez iar cu fotbalul… :) :)

 4. artistu Răspunde

  Geoana nu e ma politician! Asa ca pentru mine nu are pareri!
  :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: