25.04.2017

Dragă Andreea Pora, noi chiar nu trăim bine…

Băi, tovarăşi, nu aţi înţeles nimic, dar absolut nimic din întreaga criză cu interimatul la Ministerul Justiţiei. Ce vă tot agitaţi atâta că suferă sistemul, că stau magistraţii şi funcţionărimea justiţiară cu ochiu pe televizor şi nu mai muncesc nimic, astea-s abureli pentru cei care, asemeni mie, recunosc, sunt paraleli cu înţelegerea mai adâncă a fenomenului.

Şi pentru că trebuie să existe un far călăuzitor care să ne lumineze magistral  obscurantismul, cine altcineva să apese comutatorul decât un mare jurnalist precum Andreea Pora? Care ne spune că nu există absolut nici o problemă că încă nu avem ministru plin la Justiţie.

Mulţumim frumos, intempestivă explicatoare, acum putem dormi mai liniştiţi. Deşi, în contra curentului pe care îl propovăduieşti cu sârg, noi nu trăim bine. La noi, ăştialalţi, mă refer…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Sediul PD din Modrogan este racordat ilgal la reţeaua de curent electric

Tăriceanu îi va spune "I love you!" lui Băsescu la TVR 1

Niciun comentariu încă

 1. joi, 14 februarie 2008, 10:02

  Eee tanti Andreea Pora inca are nostalgii cu „tatuci” care ne vegheaza. Iar acum pentru ea „tatucul” cel mare e Comisia Europeana. Daca ea nu zice nimik, sigur treaba merge bine!
  FEMEIEEE, TREZESTE-TE!!! Sau macar dormi, dar nu la TV!
  ;)

  Răspunde
 2. George Achim
  vineri, 11 septembrie 2009, 01:57

  Draga doamna te urmaresc de cel putin 6 ani atit pe tine cit si pe alti ca tine pupincuristi de basin alui basescu infractoru base are cel putin 25 de infractiuni penale cu acuzati foarte grave eu las comndana la 2009 ani de Jilava si petoti ca el. George Achim

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *