29.04.2017

Cadoul otrăvit al lui Geoană pentru Mitrea şi Năstase

Hai să facem un scenariu (ce să facem şi noi ăştia cu blogurile decât scenarii…).

Comitetul Executiv al PSD a decis astăzi ca Miron Mitrea să fie numit un fel de şef de campanie PSD pentru alegerile locale. Adrian Năstase a fost uns in charge cu redactarea ofertei electorale a partidului. Cică garda veche a partidului a vrut să se întâmple aşa şi Geoană nu a avut ce face.

Bun. Dar dacă lui Geoană îi convine noua situaţie? Adică, dat fiind faptul că PSD nu stă fenomenal în sondaje şi la capitolul organizare e varză absolută, oare nu i-ar conveni furnicoiului şef să aibă pe cine da vina pentru (posibilul) rezultat slab al partidului în alegerile locale?

Dacă treaba iese, totuşi, bine, tot Geoană o să ia frişca de pe tort pentru că, nu-i aşa, el e preşedintele partidului şi, în nemărginita sa înţelepciune, a avut sclipirea de geniu să îi readucă în echipa câştigătoare pe Mitrea şi Năstase. Dacă treaba iese prost, how convenabil să zică în gura mare şi mică „am făcut cum au vrut unii şi uite ce prost a ieşit dacă Mitrea şi Năstase s-au ocupat de campanie”.

Vorbesc şi eu să mă aflu în treabă…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ludovic Orban joacă în "Lord of the Rings"

Pe Andreea Marin a obosit-o TVR 1

8 comentarii

 1. miercuri, 13 februarie 2008, 17:35

  geoana nefiind strateg si indoindu-ma de shalii ca cineva din interiorul PSD l-ar ajuta in vreun fel, s-ar putea sa fie doar o coincidenta si lucrurile sa fie chiar asa cum par. adica geoana n-a putut opri inaintarea lui mitrea si nastase in pozitii mai mult sau mai putin importante. ce fac ce doi cu pozitiile lor nu cred ca are vreo importanta cu soarta lui geoana. de cazut tot cade, maxim noiembrie.

  Răspunde
 2. miercuri, 13 februarie 2008, 23:01

  Interesanta ipoteza dar nu cred ca Geoana este in pozitia propice unor astfel de experimente. Nu cred ca are timp la dispozitie sa stea si sa astepte sa i se „coaca” planurile. Nu in fata unor adversari asa redutabili.

  Asta nu inseamna ca nu poate specula in favoarea sa situatia. Sa lanseze zvonul, sau sa lase pe altii sa-l lanseze, ca situatia ii convine.

  Răspunde
 3. joi, 14 februarie 2008, 02:21

  […] am ajuns, din nou, la blogul lui Chinezu, unde intr-o postare noua, face o scurta analiza la rece, asupra evenimentelor petrecute la Comitetul Executiv al PSD. El […]

  Răspunde
 4. Nietjes
  joi, 14 februarie 2008, 09:26

  Da bine le zici, că ca cum un analist politic de pe la telembizor !

  Răspunde
 5. joi, 14 februarie 2008, 10:22

  Mi-s teama ca dupa alegeri, daca se lasa cu un rezultat grav, PSD-ul va avea o cadere grava. Si oricum viitorul PSD-ului nu sta in astia gen Geoana. Io unul l-as desfiintza si as lasa doar Tineretul PSD (chiarcu neajunsurile sale si cu Guevara pe sigla).
  ;)

  Răspunde
 6. politicsinepoliticos
  joi, 14 februarie 2008, 12:53

  Trebuie sa recunosc ca asta cu Tineretul PSD este chiar super tare si dementiala. Sustin ideea. Dupa cum a afirmat un membru marcant al PSD-ului: „Sa plece toate jigodiile batrane din partid”…normal…sa ramana numai jigodiile tinere, de parca tineretul ia de la batrani numai ce este bun.

  Daca tineretul este viitorul, la cum voteaza si ce perspective au, modalitatea in care trimit feedbackuri la niste postere de campanie a lui Basescu, si sunt ultra interesati de programele partidelor pentru dezvoltarea Romaniei…eu zic sa mergem mai departe si sa deportam pe toti care au o varsta mai mare de 50 de ani, si atunci chiar suntem asigurati.

  Răspunde
 7. joi, 14 februarie 2008, 14:11

  Nu zic ca nu ai dreptate! Insa „socialist’ fiind si PSD-ul fiind la ora asta aproximativ singurul partid cu „vederi de stanga”, incerc sa ii vad si eu „cel mai putin rau, dintre toate relele”!
  ;)

  Răspunde
 8. joi, 14 februarie 2008, 14:47

  […] vă spun vouă toate aceste elemente? Are dreptate Chinezu, când vorbeşte despre cadoul otrăvit pentru Năstase şi Mitrea, din partea lui Geoană, căruia i-ar conveni […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *