Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Cine şi-ar da viaţa pentru ţară? În afară de Vadim, of course…

Marina Almăşan mi s-a părut mereu o bezmetică adevărată. Dreptul ei democratic. Numai că mie nu mi-a plăcut niciodată. Ieri, însă, când din greşeală am dat pe TVR 1 la emisiunea ei „Ne vedem la TVR 1” (unde altundeva…), în care invitat grangure era Corneliu Vadim Tudor, am cam rămas cu gura căscată. Marina balşodina făcea sondaj în studio, prin ridicare de mână, despre cine şi-ar da viaţa pentru ţară dacă ar fi război.

Bravo, măi, bravo! Pentru aşa ceva trebuie cheltuiţi banii contribuabililor care se duc în visteria TVR! Nu mai pot scrie că mă înăbuşă plânsul…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9RkPGrc0Kd4&rel=1]

0 comentarii la “Cine şi-ar da viaţa pentru ţară? În afară de Vadim, of course…

  1. artistu Răspunde

    Astia doi (Almasanca si vadim) ar fi buni de prezentat la televizor la rubrica:
    „COMICI VESTITI AI ECRANULUI!”

  2. ruxi Răspunde

    @artistu
    Tu, sigur, nu ti-ai da viata pentru tara. Pentru ca, in ochii tai, nici tara nu merita. Si nici tara nu-si da viata pentru tine si, in consecinta, te va trata cum meriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: