Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Băsescu, Sever Voinescu şi Doru Buşcu se scaldă în zoaie

Citesc io Dilema. Şi în numărul din 31 ianuarie, în materialul lui Sever Voinescu despre cât de urât e Bucureştiul (scris foarte mişto de altfel) mă loveşte cuvântul „zoaie”. La o săptămână după, Băsescu loveşte cu aceleaşi „zoaie” în direct la TVR 1.

Acuma să nu credeţi că eu vreau să zic că cei doi se vorbesc sau că, vai de mine şi de mine, Voinescu l-ar consilia cumva pe Băsescu. Eu vroiam să spun doar că, pe undeva, marile spririte se întâlnesc şi gândesc în termeni de zoaie…

Iar despre editorialul lui Doru Buşcu, oricâte păcate (îmi spun unii) ar avea autorul, nu pot decât să spun atât: excelent.

0 comentarii la “Băsescu, Sever Voinescu şi Doru Buşcu se scaldă în zoaie

  1. artistu Răspunde

    Ce sa ii faci, isi cere si acest cuvant „locul lui” pe scena, cat timp tot ceea ce inseamna POLITICHIE la noi se scalda in aceste ZOAIE.
    ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: