Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

A început răscoala în PNL. S-au lansat "Tezele de la Cluj"…

Deci ce se zvonea de mai multă vreme s-a întâmplat. Un grup de liberali de la Cluj a lansat azi „Tezele de la Cluj”, în care critică evoluţia partidului şi a Guvernului Tăriceanu din 2004 încoace şi propun ei acolo (aşa ca să fie şi ceva mai substanţial în povestea asta) pe linie politică.

Veţi vedea că cei care semnează „Tezele” nu sunt nişte nume de prim plan. Dar, cu toate acestea, sunt simptomatice pentru starea de fapt din PNL de acuma. În teritoriu fierberea e mare spre foarte fierbinte. În şedinţa de ieri a conducerii liberale, Tăriceanu a scăpat la mustaţă de o decizie a înaltului for de partid care să îl oblige să plece de la guvernare.

Zvonul circulă că tocmai de aceea nu sunt nume mari care semnează documentul pentru că „greii” care sunt în spatele mişcării aşteaptă să vadă reacţiile înainte de a face următoarea mişcare…

manifestul-liberaltext.pdf

tezele-pnl-comunicat.doc

Distribuie pe:

0 comentarii la “A început răscoala în PNL. S-au lansat "Tezele de la Cluj"…

 1. andrei crivat Răspunde

  nu sunt nume de prima linie la nivel central. la nivel local, sunt presedintele filialei locale (viceprimarul), vicepresedinti (care sunt si consilieri locali) si alte nume mai mult sau mai putin cunoscute din politica/administratia locala.

  PNL are, in acest moment pre-electoral, o mare problema la Cluj. si ca om care ar fi votat, in esenta, cu PNL, imi pare rau, desi stiu intocmai cum s-a ajuns aici, da’ asta e. Dar daca si alte filiale vor achiesa la platforma asta, atunci iese dur :)

 2. Diana Dragomir Răspunde

  Nici nu ma surprinde ca se intampla asta la Cluj. De altfel, Adrian Popa (viceprimarul care nu mai este si presedintele filialei – dupa cum chiar el anunta) a si lansat niste semnale pe blogul lui: http://www.adrianpopa.ro/2008/01/25/marea-surpriza-a-zilei/

 3. andrei crivat Răspunde

  pai dupa ce n-a mai fost, a fost iar (ca era dizolvat nestatutar). si dupa aia, au mai dizolvat biroul municipal de vreo trei ori, pana le-a iesit, in sfarsit, asa cum scrie la carte :)

 4. Nenea Lars » S-au trezit liberalii
 5. Molnar Stefan Răspunde

  Apoi daca astea pot fi considerate teze, mai bine ne lasam de politica. Ce sa schimbi in PNL cand nici o Teza nu o faci cu cap si ratiune?!

 6. artistu Răspunde

  Uite vezi de aia nu-mi place mie sa ma inrolez politic, desi fratele cel galben si mic ma tot ispiteste. Pentru ca tre sa scrii polologhii din astea lungi. Si mie la scris imi place sa fiu scurt ca ma doare mana. De vorbit nu-i bai ca iti vorbesc 16/24.
  P.S. Deci incepe in PNL „marea febra electorala”?
  :d

 7. Liberalismul vechi si nou « MoROmeTe says

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.