Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Grigore Cartianu îşi dă demisia de la Evenimentul Zilei

Aş… Mofturi…

0 comentarii la “Grigore Cartianu îşi dă demisia de la Evenimentul Zilei

 1. artistu Răspunde

  Interesant articolul! Desi nu inteleg de cand Grigore Cartianu a devenit un mare politolog. A fi ziarist sportiv te face dupa un an „toba de cultura ziaristica”. NU DATI CU PIETRE! NU zic ca nu poate fi foiletonist la ziar, dar nu am chef sa il vad invitat a toate emisiunile politice! Cred ca sunt oameni mult mai bine ancorati in realitatea politica a acestei tari si cu parerei mult mai CORESPUNZATOARE!
  :(

 2. moshu49 Răspunde

  Mi-a plãcut articolul lui Cartianu. :)
  Constat cã în judetul pedelistului Oltean – apropitar de case în Bucuresti si bani de chirie de la buget – care vrea sã bage si popii în Parlament, se petrec lucruri trãsnite.
  E cam banditel, agramatu’! De urmãrit! ;)

 3. anca Răspunde

  ce sa-ti spun, aveam insomnii mai draga de grija cartianului! da duca-se (era sa zic pe pustii!) de cind o devenit dartianusu ase important de il bagi in seama ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: