Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Distrigay a fost condamnată pentru discriminare sexuală

Deci se duce omul să plătească factura şi ăştia de la Districtgaz, ştiţi voi, tantile alea care dacă ar putea ne-ar scuipa în faţă dacă cerem detalii suplimentare despre factură, ştiţi voi nenii ăia care vin şi dau cu pensula cu apă cu săpun pe la ţeavă şi îţi cer ca nişte nesimţiti sute de mii pentru că, cică, au făcut verificarea, ei bine, minunaţii ăstia au făcut mişto de Daniel Zăvoianu pentru că factura pe care o plătea era a Fundaţiei ACCEPT.

„I-auzi, Mărioaro, ăsta e de la homalăi, hă, hă, hă, hă. Auzi, fă, că şi ei ard gazu, hă, hă, hă. Aş fi zis că la ei e cu lumânarea mai mult, hă, hă, hă hă”… Un dialog imaginar, evident, dar cred că realitatea a fost mult mai mizerabilă decât ce am imaginat io aici.

Instanţa a zis că Daniel trebuie să primească 1000 de euro daune morale pentru că a fost hărţuit şi discriminat sexual de către cei de la Districtgaz. La faza asta noi trebuie să râdem sau să plângem?

Apropo, y din titlu l-am pus intenţionat, nu e greşeală. O mică bădărănie din partea mea…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Distrigay a fost condamnată pentru discriminare sexuală

 1. artistu Răspunde

  Deci ca de obicei la noi se judeca cu ALTCEVA!
  :(

 2. irina Răspunde

  ca sa nu ramana imaginara conversatia din sediul distrigaz, ofer link catre dialogul petrecut atunci (ca DZ mi l-a repetat pana l-am invatat pe dinafara) http://www.curatmurdar.ro/2006/08/09/distrigaz-reloaded/
  si ca sa fie mai completa imaginea distrigazului, adaug in premiera (ca nici pe blogul meu, nici pe curat|murdar n-am mai apucat sa le scriu) niste vorbe ale distrigaului de care mi-ar parea rau sa se piarda: „faptele descrise de catre reclamant (…) nu pot apartine decat unei persoane fizice si in nici un caz nu pot face obiectul activitatii societatii noastre.” cu alte cuvinte, ei n-aveau cum discrimina. pentru ca discriminarea nu face obiectul activitatii lor.
  sper ca totul e (si) mai clar acum :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.