Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Ovidiu Nahoi s-a apucat de făcut reclame

Ovidiu Nahoi nu mi-a fost definitiv antipatic niciodată. Dar nici substanţial simpatic. I-a mai crescut cota în chinezărie atunci când am aflat că face parte din echipa Foreign Policy, ediţia română. Pentru că am fost, sunt şi voi fi un fan declarat al acestei reviste. Acuma, Ovidiu m-a amuzat, ca să zic aşa, cu rolul său de prim plan în reclama pentru numărul 2 al revistei.

Înţeleg că, din punct de vedere al strategiei, brandul Foreign Policy trebuie „românizat” niţel şi că nişte testimoniale cu „famous Romanians” sunt reţeta sigură. Nu zic că Nahoi nu se înscrie în categoria asta. La urma urmei, noi ăştia care citim Foreign Policy, ştim cine e Nahoi. Dar ştiam şi înainte de a face reclama asta. Ce m-a amuzat pe mine este „talentul” actoricesc pe care Ovidiu îl dovedeşte. Pe undeva între de Niro şi Owen Wilson… :)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mKiWEfZ5kR0&rel=1]

0 comentarii la “Ovidiu Nahoi s-a apucat de făcut reclame

  1. moshu49 Răspunde

    Mãi, mãi, mãi! Câtã pizmã pe cap de Chinezu! Şi te roade, nu-ţi dã pace! :)

  2. elena_buzau Răspunde

    Bravo Ovidiu !
    ……… daca nu ai fi invidiat , probabil ca ai fi o persoana de nebagat in seama………. si cei care te cunosc stiu ca nu este deloc asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: