Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Mircea Badea face mişto de Realitatea

Am mai spus-o. Uneori îmi place tare cum le zice Mircea Badea. Alteori mi se pare că sare pârleazu prea tare. Nu îmi propun niciodată să mă uit la el, dar cum zappingul e, firesc, a doua natură a lu’ chinezu, îl mai prind. Şi când îl prind, atunci mă uit.

Ce zice el despre Realitatea este perfect adevărat. Pe tronsonul lui orar face mult mai mare rating ca şi cei de la Realitatea. Cum zice Mircea Badea acest adevăr este o altă discuţie. Adică aşa, la mişto, învârtind cuţitul în rana mediatică a Realităţii.

Amuzantă mi se pare următoarea întrebare. De fapt răspunsul la ea e mai amuzant, indiferent care ar fi el. Ce îi doare pe cei de Realitatea mai mult: ratingul lor sub cel al lui Mircea Badea sau faptul că Mircea Badea face mişto de ei? Uşoară întrebare. Greu răspunsul…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=R9aPaoKGp54&rel=1]

0 comentarii la “Mircea Badea face mişto de Realitatea

 1. Guitz Răspunde

  Ce-mi place omu acesta:))

 2. wormy37 Răspunde

  asta`i de astazi;………deja o aparut pe youtube?

 3. wormy37 Răspunde

  apropo……..sper ca o aparut si faza cand isi batea joc de tipa neepilata……..in fine e tare omu` asta……dar va ajunge prea departe….

 4. teologeanu Răspunde

  economiceste vorbind, ii doare ratingul
  omeneste vorbind, bataia de joc
  …parerea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: