Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Dacă a ajuns Iliescu să conducă Guvernul Tăriceanu…

Prin Monitoring Media. Din emisiunea „Fără frontiere”, TVR 1, 7 februarie 2008.

Traian Băsescu: Ştiţi foarte bine că Guvernul are această atribuţiune şi sunt convins că aşa cum va stabili PSD, premierul va fi extrem de supus.

Luca Niculescu: Este o afirmaţie pe care v-o asumaţi?

Traian Băsescu: Dar nu am reţineri. Bănuiesc că nu vă spun nici o noutate. Premierul va fi supus solicitărilor PSD, în mod deosebit, ce îi va cere domnul Iliescu şi ce îi va cere domnul Adrian Năstase. Va fi foarte supus. Sigur, Geoană va fi interfaţa care uneori va comunica. Dar Iliescu conduce, cum a condus pe vremea lui Constantinescu, conduce şi acum guvernul. Nu şi preşedintele României.

Luca Niculescu: Preşedintele României spune că Ion Iliescu conduce guvernul în clipa de faţă?

Traian Băsescu: Aş vrea să fiu foarte limpede aici: eu nu vorbesc ca un om care nu ştie. Ce vă spun este corect şi adevărat. În momentul de faţă, PSD, prin domnul Iliescu, prin Hrebenciuc, via Bogdan Olteanu, prin Mircea Geoană, influenţează major deciziile premierului Călin Popescu Tăriceanu. O spun cu toată responsabilitatea unui şef de stat. Este modul de exercitare netransparentă a puterii politice, într-un stat democratic.

0 comentarii la “Dacă a ajuns Iliescu să conducă Guvernul Tăriceanu…

  1. manole Răspunde

    sa se aplice cugetarea grupului Voua, de din -naite de 89, pe la Serbarile Zapezii:
    ” in viata nu e totul ca sa castigi, ci totul e ca sa participi la castig!”
    o fi adevarat? nooooooooooooo! :) de ce sa fie suparat?? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: