Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ludovic Orban prins cu minciuna. Asta e Realitatea…

E clar. Realitatea TV s-a îmbrăcat în sutana albă a justiţiarului care, în ciuda coruptelor autorităţi ale statului, vrea să facă dreptate singur. Deci, pe cale de consecinţă, aşadar haideţi să haidem cu „Orban şi minciuna”. O ediţie specială moderată de cine altcineva decât inegalabilul, inexpugnabilul, inepuizabilul Mihai Tatulici. Din toată speciala asta io am fost atent doar la un singur lucru. Ce zice nenea poliţistul de proximitate care a fost cel mai proxim cu cazul respectiv. Lucru pe care vi-l împărtăşesc şi voua prin consistentul efort al Monitoring Media de a transcrie o astfel de specială emisiune.

Ilie Tufan: În după-amiaza zilei de 18 decembrie mă aflam la cumpărături cu soţia şi am fost sunat de către şeful de secţie, domnul comisar Dancia Sandu, dacă sunt de acord să acord sprijinul cu privire la identificarea unei minore ce se presupune că ar fi fost lovită pe trecere de pietoni în duminica de 16, parcă. Eu i-am transmis că nu pot să merg atât timp cât nu sunt chemat de conducerea Capitalei sau cineva care să ştie. Pentru că fiind ieşit la pensie din 1 decembrie, nu mai aveam dreptul să fac nici un fel de cercetări.

Ilie Tufan: După care am fost din nou sunat de către domnul comisar Dancia Sandu şi mi s-a comunicat că o să vină o maşină să mă ia de acasă să mergem în zonă să identificăm persoana. În circa 15 minute s-a prezentat un echipaj de la circulaţie cu care am mers în zona Cotroceni. Dânşii au rămas la Peco Cotroceni, eu am mers în sectorul de activitate. Am stat de vorbă cu o familie, cu două fete din zonă, nu pot să le dau numele şi am întrebat. Ştiţi ceva, cine a fost victima accidentului? Zice da nea Tufane, fata lui Pupi. Mulţumesc. Am plecat. Am mers la Pupi, la familia Todean, am sunat la uşă, nu au deschis, după care am insistat, a întrebat cine este, după care mi-a deschis.

Ilie Tufan: După care mi-a deschis fetiţa, care era cu mâna în gips şi am fost condus către camera unde se afla bunicul fetei. Şi se mai afla şi mătuşa. După care am întrebat ce s-a întâmplat, ce ai păţit? M-am lovit. În momentul când a vrut să spună mai departe, atunci mătuşa i-a interzis să mai vorbească. Tu să nu vorbeşti pentru că ştie taică-tu ce are de vorbit. Eu nu am intrat în amănunte. Mă interesa identificarea fetei. Am plecat, am raportat situaţia colegilor, am mers la Secţia 20 poliţie, unde am luat toate datele de identitate pentru a fi cu totul în regulă, am predat acele date la colegii mei şi am plecat acasă. După ce am ajuns acasă, m-au sunat din nou dacă sunt de acord să merg în Cotroceni pentru a lăsa o invitaţie din ordinul domnului Tutilescu. Am mers înapoi la familia Todean, unde am găsit pe ambii părinţi acasă. Am stat de vorbă prima dată cu mama. Le-am spus că dacă există un accident sunt obligaţi ca să spună cauza întâmplată, pentru că nu sunt obligaţi ca să depună plângere.

Ilie Tufan: Păi de la declaraţie până la plângere este o diferenţă. Şi am stat de vorbă cu tatăl fetei, domnul Todoran a primit invitaţia, a semnat de primire a invitaţiei, după care am ieşit afară din clădire, am ajuns în stradă unde se afla domnul comisar, am stat de vorbă şi am spus vreţi să mergeţi în seara aceasta să depunem plângere? A spus nu pot să vin în seara asta, vin mâine dimineaţă trebuie să vorbesc eu cu cineva. Nu a spus nici de domnul Ludovic Orban, nu s-a folosit nici un fel de nume. După care eu am plecat, am fost dus la domiciliu şi altceva nu cunosc cu privire la acest caz.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Ludovic Orban prins cu minciuna. Asta e Realitatea…

  1. artistu Răspunde

    Ai ma Chinezule ca asta e deja circ ieftin. Io unu nici nu scriu si nici nu mai am chef sa discut de nenea Orban. Si asa cum am mai spus o sa il ard acolo unde il doare mai tare: LA ALEGERI! Simplu, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.