Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Cristian Diaconescu se bucură că Ludovic Orban a primit NUP

Putem zice că declaraţia lui Cristian Diaconescu despre NUPul lui Orban are iz politicianist, că PSD vrea ceva alianţă cu liberalii şi de aia e bine să zică de astea, că aia şi că cealaltă. Sau putem zice că e opinia sinceră a omului Cristi Diaconescu pe chestiune. Pentru că e un domn, orice ar zice unii, unul din puţinii domni din politica românească.

Cristian Diaconescu: Eu văd două semne bune: în primul rând că justiţia, indiferent de dezbaterea mediatică la un moment dat, şi-a urmat cursul şi a luat o decizie hotărâtă, bazându-se pe probe şi în al doilea rând, chiar îmi pare bine că Ludovic Orban, până la urmă, nu ne-a minţit. Este un politician care mai are câte ceva de spus, a fost într-un moment oarecum complicat şi este foarte bine că lucrurile sunt în regulă în ceea ce îl priveşte, chiar dacă este de la un alt partid.”

Prin Monitoring Media, din emisiunea Realitatea Zilei, 4 februarie 2008.

0 comentarii la “Cristian Diaconescu se bucură că Ludovic Orban a primit NUP

  1. artistu Răspunde

    Chinezule si totusi io zic ca treaba e politicianista!
    ;)

  2. artistu Răspunde
  3. Daniel Răspunde

    Ha ha ha. Nu ne-a mintit? Pe PSDisti sau pe alegatori ca n-am inteles la cine s-a referit? Moment complicat??? pai daca se comporta NORMAL nu era nimic complicat… si nu vreau sa mai comentez nimic ca mi se face greata…de acest gen de politicieni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: