Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Amazoana Corina Creţu îi zice lui Geoană "ne laşi, băi?"…

„Pe mine, una, m-a deranjat acea expresie cu amazoanele din politică şi nu cred că acest mod de abordare ne ajută în schimbarea reală a statutului femeii în societate şi în politică.”

La fel cum a deranjat pe 90% din pesedistele care nu cad în limbă când trece Geoană pe lângă ele şi respiră acelaşi aer cu Il Lidero pentru 3,5 fracţiuni de secundă. Corina este singura, însă, care o şi spune. Respect, Corina.

Interviul integral îl găsiţi la neobositul Horia Blidaru.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Amazoana Corina Creţu îi zice lui Geoană "ne laşi, băi?"…

 1. corinacretu Răspunde

  Multumesc. Si felicitari pentru blogul acesta atat de interesant si plin de stiri. Probabil ar trebui sa revin la dezbaterea despre femeile din politica, este o discutie ampla si, cred eu, foarte importanta pentru noi, ca societate. De aceea m-a deranjat expresia..Niciodata n-am putut sa ascund ceea ce gandesc, desi nu intotdeauna e in favoarea mea sa fiu atat de directa. Va doresc o zi buna, Corina

 2. Andrew Răspunde

  Well, felicitari! Cum stam prost la toate capitolele normal ca stam prost si la capitolul civilizatie, femeia om politic-social si cu drepturi real egale. Discriminarile sexuale sunt persistente si mai dureaza pana ne civilizam in masa.

 3. artistu Răspunde

  Pacat insa ca doar cu o floare nu se face primavara! Sau si florile fac revolutii?
  ???

 4. women@ro « Hai-Hui
 5. dadatroll Răspunde

  Acuma si astai injuratura, sa fi amazoana. Ca am inteles ca sa fi dadaist sau paranoist si ele sunt injuraturi, nu de bine. Dar amazoana carei problema? Ca am inteles ca au un cal, nu fac cu calu cine stie ce. Doar il calaresc. Ce se face cu calu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.