22.07.2017

Hai să îi îndoim şasiul lui Tăriceanu

Şi cât a încercat Băsescu să îl mişte pe Tăriceanu din fruntea Guvernului. Tunurile şi fumigenele politici pe care jenantul preşedinte le-a lansat împotriva lui Călin au fost de ordinul gigatonelor. Nu conta că in the process România căpăta un gust din ce în ce mai pronunţat de banană cu vagi scursuri de ţiţei şi cu un miros de gaz rusesc abia perceptibil printre aburii savuroşi de scotch prezidenţial. Dar, cu toate sforţările şi scremăturile băsesciene, Călin încă deapănă file de poveste guvernamentală.

Păi dacă cu politicul, serviciile secrete, DNA şi pana mea nu merge, hai să încercăm cu mişcările sociale. Greva cfriştilor este foarte lovitoare pentru Guvern. Mai ales că a izbucnit din nimic. Din nimic pe dracu, ea dospea de multă vreme, dar cine să se uite în direcţia aia când jegoşeniile politice fac aşa mare rating? Greva profesorilor bate la uşă şi, ca orice grevă a profesorilor, e un indicator că mămăliga s-a umflat prea tare.

De căzut nu cade Guvernul cu grevele astea. Dar, ca să vorbim în termeni pe care Tăriceanu îi înţelege (că pe astea cu salariu minim şi datorii la întreţinere nu are cum să le înţeleagă, organic vorbind), o să îi cam îndoaie şasiul, dezumfle roţile, scurgă uleiul. Adică, să mă scuzaţi că folosesc franceza, să îi cam fută direcţia.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Bogdan Chireac este redactor şef la Gândul. Asta e Realitatea…

Povestea lui Geoană care s-a sacrificat în locul lui Iliescu. Vaaaaaaaai ce frumos…

Niciun comentariu încă

  1. vineri, 1 februarie 2008, 19:52

    […] avea in joc o ordonanta de urgenta pe tema. Chinezu vine si el cu un punct de vedere cat se poate de bine ochit.   Sufragerie: Revenind la oile noastre, mai exact ale mele, de mult vroiam sa va prezint un […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *