Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Zice papagalul către Băsescu: du-te-n **** mea!

O să zică unii că sunt mare măgar că postez cuvinte urâte la mine pe blog. Şi, probabil, tot ăia care spun aşa ceva spun bancuri între ei atât de porcoase de s-ar ruşina şi vulpea susurându-i ursului în ureche poveşti cu şi despre coadă.

Păi io ce să fac dacă aşa e bancul? Să îl înlocuiesc cu bipuri sau cu steluţe? Nu merge. Aşa că avertizez din start că ce urmează este cu cuvinte urâte. Cam de genul celor cu care Băsescu îşi congratulează, părinteşte, fireşte, colaboratorii.

Se organizează un concurs pentru a vedea care este cel mai isteţ, cel mai abil, cel mai destept etc. preşedinte. Se prezinta la concurs Bush, Putin si Băse şi li se spune tema: intr-o hală sunt 500.000 papagaliţe si un papagal. Fiecare trebuie să intre si să prindă papagalul. Intră primul Bush, incepe o hărmalaaaaie mare acolo, chirăilăăăăăă pe păsări, nenorocire! Stă ăsta înăuntru, stăăă, stăăă …. nu mai iesea. Dupa vreo 2 ore de nenorocire iese Bush, plin de găinaţ, cu părul vâlvoi, obosit mort şi cu o pasăre in mână si zice:

– Ăsta e!

Se uita juriul sub coada si zice:

– Nu e ăsta, e papagaliţă!

Intra Putin, sta si ăsta vreo ora, tot harmalaaaaie, urgie etc. Iese mai repede, după vreo oră, mizerabil tot, cu o pasăre in mână si zice:

– Ăsta e!

Se uita juriul sub coada si zice:

– Nu e ăsta, e papagaliţă!

Intră şi Băse, şi deodată se lasă liniştea în hală şi după vreo 30 de secunde iese cu o pasăre in mână si zice:

– Ăsta e!

Se uita juriul sub coada si zice:

– Ăsta e, domne!

Ăilalţi doi se holbau tâmpiţi şi întreabă:

– Cum dracu ai reuşit, mă?

– Păi, zice Băse, am intrat înăuntru am făcut doi paşi, m-am oprit şi am strigat „Să trăiţi bine!” şi în liniştea care s-a lăsat l-am văzut pe găozarul ăsta când a zis:

– Du-te-n pula mea!

Distribuie pe:

0 comentarii la “Zice papagalul către Băsescu: du-te-n **** mea!

  1. mihnea Răspunde

    clasica :D

  2. kmi Răspunde

    la mine a mers. nu-l stiam.

  3. cristi Răspunde

    Totul e ca papagalitzele aleasa nu fie romance, ca altfel metoda nu-i fiabila :) Am dat peste destule bloggeritze de la noi care se exprima in exact acelasi mod ca papagalul :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.