Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

TSD este noua gaşcă de puiuţi comunişti

Nu zic eu asta. Ce aţi crezut? O zice altcineva.

No amu, hai să vedem dacă mă citeşte vreun tânăr social democrat. Că de fapt de aia am şi postat titlul ăsta. Să văd dacă mă citesc „puiuţii comunişti” :).

0 comentarii la “TSD este noua gaşcă de puiuţi comunişti

  1. Ioan Catalin Nechifor Răspunde

    Am asteptat sa am ceva timp liber, ceea ce e foarte greu la parlamentul european, dar, asteptand sa iau cuvantul la one minute speech, am gasit cateva clipe si pentru chinezul care conteaza pe blogurile romanesti. Probabil ca puiutii de comunisti or fi citind, dar nu prea mai avem pe la TSD astfel de exemplare. Iar eu sunt deja un batran dinozaur printre tinerii din PSD, dar in nici un caz din familia comunistozaurus.

  2. moshu49 Răspunde

    Jur c’am sã învãţ sã mã rîd chinezeşte cînd am sã aud c-ai scãpat în hala cu puiuţele
    papagaliţe tesediste :) :) :)
    ps: ce, credeai cã scapi? uite cã dupã transpiraţia (era sã zic varza) bruxellezã şi „one minute speech”, utemistul a „gasit cateva clipe si pentru chinezul care conteaza pe blogurile romanesti” ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: