28.04.2017

Daniela Popa ca un guru pentru 2600 de femei

Ne zice Antena 1 că a doua zi după ce Daniela Popa a ajuns preşedinte al PC, 2600 de femei s-au şi repezit să se înscrie în partid. Mda… Deci un calcul simplu ne arată că, date fiind 40 de judeţe (numărăm rotund să nu ne încurcăm), într-o singură zi s-a înscris în partid o medie de 65 de femei pe judeţ.

Dacă îmi permiteţi, doamna preşedinte Popa, câteva observaţii tehnice.

Nu cred în ruptul capului că la fiecare sediu judeţean al partidului pe care cu onor îl prezidaţi s-au găsit câte 65 (media) de adeziuni pentru cele 65 (media) de femei despre care se face vorbire.

Mă îndoiesc până la aprope de punctul de rupere că partidul pe care cu onor îl prezidaţi este în stare de o asemenea infuzie de personal din punct de vedere logistic (nu detaliem, că nu v-ar place).

Am dubii mijlocii spre mari că în judeţele ai căror reprezentanţi v-au huiduit la Congres femeile s-au bulucit să se înscrie în partidul pe care cu onor îl prezidaţi. Şi chiar dacă s-ar fi bulucit, conducerile huiduitoare ar fi pus semnul cu „Nu deranjaţi. Huiduim Popa”.

Am menţionat cumva că 2600 de membri într-o singură zi e ceva din programul AXN Sci-Fi?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Marele Jucător, Micul Fotomodel şi Mijlocia Mătuşă

Băsescu o ia pe ulei. Zice că Vadim e preşedintele UDMR

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 30 ianuarie 2008, 14:55

  absolut jenant. pentru cunoscatori, poate tanti lili care face ciorba pune botul, dar ca sa vina peste noapte 2600 de oameni – femei ori ba – sa se inscrie intr-un partid din Romania, nu zic PC, e aberant.

  Dar simtul realitatii nu ii mai caracterizeaza de mai multa vreme, nu ?

  Răspunde
 2. joi, 31 ianuarie 2008, 18:59

  […] nu pot spune decat ca ne-am vazut scump.   Tot Chinezu se indoaie si se indoieste asupra unei infuzii serioase de estrogen in PC. Aberatii de genul asta mai exista, dupa cum ne spune si Bianca de la JurnalismOnline, […]

  Răspunde
 3. miercuri, 16 iulie 2008, 11:03

  Doamna Daniela Popa,

  Am posibilitatea sa ajut PC ( implicit PSD – cu care am votat constant) hotarator in alegerile parlamentare.
  Am experimentat in alegerile din 2004 o modalitate de atragere a electoratului nedecis – modalitate care se adreseaza alegatorilor rational-conformisti dar si celor religiosi, indiferent de religie, in maniera in care un candidat PNG fara sanse, a invins unul PSD creditat cu cel putin 70% (Este vorba de primarul de la comuna prahoveana Banesti)
  M-ar bucura daca seful campaniei dvs. m-ar contacta pentru a-i furniza concret mijloace de orientare ieftine, necriticabile si eficiente.
  Prefer sa fiu contactat telefonic la 0752145670 sau 0244335357. Ar fi bine sa nu subestimati oferta mea. Astept contactare pana cel mult la sfarsitul lunii iulie dupa care, desi nu-mi convire, ma adresez unei formatii concurente.

  Al dvs.Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *