Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cum face Realitatea TV jocul lui Voiculescu

Mă uit de câteva zile cam numai pe Realitatea TV. Nu de alta dar eram chiar curios cum o să crească şi o să rostogolească subiectul cu taxa auto. S-au mişcat frumos şi bine şi au impus puternic acest subiect pe agenda publică. Ce nu îmi place însă la ei este vehemenţa pe care unii de pe acolo o dovedesc atunci când vorbesc despre iniţiativele Guvernului. Acum vehemenţa este pe taxa auto. Vor mai urma şi alte subiecte, trust me. Şi vehemenţa va fi aceeaşi.

Guvernul (deci Tăriceanu, deci liberalii) începe să aibă o problemă extrem de serioasă cu Realitatea (pe segmentul ţintă al postului care se suprapune binişor peste o parte din nucleul teoretic de votanţi ai PNL). Şi atunci, evident, liberalii trebuie să găsească o variantă de echilibrare. Şi atunci, evident, că în schemă apare Voiculescu. Şi atunci, evident, că mogulul Dan va da bonus liberalilor influenţa Antenelor într-o posibilă negociere electorală (fără de care conservatorii sunt ca şi conserve). Evident pe naiba. Zic şi io aşa…

Contextul e propice pentru o asemenea târguială politică. Nu aveţi ce comenta când spun că a bate palma cu PC condus de Daniela Popa este cu totul şi cu totul altceva decât a bate palma cu PC condus de Dan Voiculescu. Başca Antenele care ar lasă mai moale bietul Guvern în acest atât de încercat an electoral.

Dacă e cât de cât aşa cum zic io aici, atunci Realitatea Tv îi face jocul lui Voiculescu, împingându-i pe liberali din ce în ce mai puternic în braţele moguliene atât de primitoare.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.