22.07.2017

Băsescu o ia pe ulei. Zice că Vadim e preşedintele UDMR

Normal că nu Băsescu a greşit adresa de pe plicul cu pricina. Ci cineva din stafful lui. Dar tot lui i se sparge în cap. Că de aia e preşedinte. Şi de aia îl are pe Cătălin Avramescu acolo.

Scrisoarea privind votul uninominal pe care şeful statului i-a adresat-o, marţi, preşedintelui PRM i-a fost trimisă acestuia într-un plic cu inscripţia „Domnului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele UDMR”, fapt pe care liderul PRM îl consideră „fie o greşeală inadmisibilă, fie o glumă proastă”.

„Scrisoarea sa este corectă, din punct de vedere al adresării protocolare («Domnului Corneliu Vadim Tudor, Preşedinte al Partidului România Mare»), dar plicul în care se află aceasta conţine o gafă incredibilă: «Domnului Corneliu Vadim Tudor, Preşedintele UDMR» (?!)”, afirmă liderul PRM, într-un comunicat de presă remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX. De altfel, la comunicat a fost ataşată şi o copie a plicului respectiv.

În opinia lui Vadim Tudor, a scrie aşa ceva pe un plic cu antetul «România. Preşedintele României», care are şi stema ţării, precum şi ştampila «România. Administraţia Prezidenţială. Cancelaria Preşedintelui» este „ceva fără precedent”.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Daniela Popa ca un guru pentru 2600 de femei

Io pe ăştia i-aş împuşca

Niciun comentariu încă

  1. kmi
    miercuri, 30 ianuarie 2008, 18:07

    l-or fi citit si aia de la Administratia Prezidentiala pe dl. Comanescu azi si l-au gasit haios…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *