Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

De Parlamentul European se alege praful…

Aproape uitasem de poza asta pe care am făcut-o la intrarea în Parlamentul European din Bruxelles. Acuma, io nu am nimic cu belgienii ăia şi cu puzderia de naţionalităţi care lucrează sau se fac că lucrează pe acolo. Dar asemeanea praf nu cred că există nicăieri, nici măcar în România asta mult hulită, la intrarea într-o instituţie importantă. Poate că sunt io mai chiţibuşar decât prevede europenismul mediu spre avansat, dar, totuşi, mi se pare jenant să văd aşa ceva chiar în clădirea Parlamentului European.  Unii zic că poza asta nu e altceva decât o ilustrare a stării de spirit care există prin respectiva instituţie. Io nu am de unde şti asta. Io doar am dat cu bliţul pe acolo…

originala-praf-in-cladirea-perl-european-mic.jpg

Distribuie pe:

0 comentarii la “De Parlamentul European se alege praful…

  1. kmi Răspunde

    io m-am hlizit la vederea fotografiei si la ideea ca as fi „scris” si io ceva p’acolo, daca ar fi fost „loc”. Foarte tare fotografia!

  2. Daniel Răspunde

    E la Parlament e ceva normal, dar la Comisie inca nu am vazut asa ceva. Nici nu m-am uitat dupa praf, dar daca gasesc, o sa anunt. Nu de alta, dar bagam si noi fonduri la UE, macar sa stearga praful de banii aia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.