21.07.2017

De Parlamentul European se alege praful…

Aproape uitasem de poza asta pe care am făcut-o la intrarea în Parlamentul European din Bruxelles. Acuma, io nu am nimic cu belgienii ăia şi cu puzderia de naţionalităţi care lucrează sau se fac că lucrează pe acolo. Dar asemeanea praf nu cred că există nicăieri, nici măcar în România asta mult hulită, la intrarea într-o instituţie importantă. Poate că sunt io mai chiţibuşar decât prevede europenismul mediu spre avansat, dar, totuşi, mi se pare jenant să văd aşa ceva chiar în clădirea Parlamentului European.  Unii zic că poza asta nu e altceva decât o ilustrare a stării de spirit care există prin respectiva instituţie. Io nu am de unde şti asta. Io doar am dat cu bliţul pe acolo…

originala-praf-in-cladirea-perl-european-mic.jpg

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Hai să fim liberalo-penibili? Despre taxa auto.

PSD are urgentă nevoie de cojones

Niciun comentariu încă

 1. kmi
  luni, 28 ianuarie 2008, 16:23

  io m-am hlizit la vederea fotografiei si la ideea ca as fi „scris” si io ceva p’acolo, daca ar fi fost „loc”. Foarte tare fotografia!

  Răspunde
 2. marți, 29 ianuarie 2008, 10:46

  E la Parlament e ceva normal, dar la Comisie inca nu am vazut asa ceva. Nici nu m-am uitat dupa praf, dar daca gasesc, o sa anunt. Nu de alta, dar bagam si noi fonduri la UE, macar sa stearga praful de banii aia.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *