Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ce îi mână pe cei de la Realitatea în luptă?

La faza cu taxa auto mă refer. Adică Realitatea a semnat un contract cu avocatul care a câştigat primul proces cu statul român pe motiv de taxă ilegală şi a creat un cont de mail taxaauto@realitatea.net la care oamenii să îşi scrie păsurile automobilistice, iar respectivul avocat să îi îndrume pe calea cea dreaptă.

Clar şi eu sunt pe contra cu idioţenia asta de taxă. De mediu my ass… Dar eu nu sunt Realitatea. De aceea întreb: oare doar dragostea de popor şi de rating îi mână în luptă? Sau mai e şi altceva?

Distribuie pe:

0 comentarii la “Ce îi mână pe cei de la Realitatea în luptă?

 1. mihnea Răspunde

  populismu’, popolismo! :D

 2. Marius Răspunde

  Omu’ http://www.realitatea.tv e inca proprietatea lu Prigoana. Poate mailu e pe realitatea.net …

 3. chinezu Răspunde

  Marius:
  corect
  marcat si corectat
  merci

 4. artistu Răspunde

  Doar de rating varu! De popor ii doare la basca!
  :(

 5. Marius Răspunde

  Toti is impotriva guvernului… de la popor, companii, media sau parlamentu’ Europei. Dar ei nu se lasa. Conform devizei: Viatza era dura… dar ei si mai duri!

 6. yoyoyoi Răspunde

  ce altceva ar putea sa-i determine sa faca o asemenea campanie decat iubirea pentru rating?

 7. dadatroll Răspunde

  Ma dau batut, cei mana?

 8. urbanreality Răspunde

  audienta si prostia ;)

 9. blogideologic Răspunde

  Deontologia

 10. ziaristdecursalunga Răspunde

  Pai, sa vedem. Este bine stiut ca Realitatea este apropiata Cotroceniului. Tot la fel de bine stim ca Basescu este in razboi total cu Tariceanu. Taxa de prima inmatriculare este sustinuta cu indarjire de primul ministru. Prin acest lucru, Tariceanu se situeaza, teoretic, impotriva unei mari parti a boborului. Prin campania de presa, Realitatea nu face altceva decat sa sustina subiectiv punctul de vedere al boborului, la care Basescu se intoarce din cand in cand. Asadar, Realitatea va puncta pe mai multe planuri. Va castiga simpatia si ratingul boborului si va face o subtila campanie electorala in favoarea PDL si a presedintelui. Asadar, eu cred ca dragostea de bobor ;) ii mana in lupta.

 11. Buba Ioan Nicuşor Răspunde

  Guvernul Tărieanu este un guvern de hoţi şi încalcă legea pe care ei ar trebui să o respecte. O masină euro 3 sau 4 nu poluează ca o masină non euro. Taxa de mediu ar trebui să o plătească cei care au defrişat în mod barbar pădurile. de aceea ne confruntăm astăzi cu inundaţii. De aceea suferă atâţia oameni nevinovaţi din ţara aceasta.Guvernul ar trebui să dea banii înapoi la cei care au plătit taxa de primă înmatriculare fără a mai fi nevoie să-i acţioneze omul în judecată.

 12. dana Răspunde

  de ce ne confruntam mereu cu probleme.Taxa de inmatriculare e sustinuta de prim ministru mereu,dar el plateste taxa la masina lui, pentru ce platim taxa ca drumurile sint praf, sa sustina drumurile.D N SV CJ

 13. Buda Ioan Nicuşor Răspunde

  Guvernul Tărieanu este un guvern de hoţi şi încalcă legea pe care ei ar trebui să o respecte. O masină euro 3 sau 4 nu poluează ca o masină non euro.
  Guvernul ar trebui să dea banii înapoi la cei care au plătit taxa de primă înmatriculare fără a mai fi nevoie să-i acţioneze omul în judecată.

 14. Buda Ioan Nicuşor Răspunde

  Taxaauto este o discriminare faţă de români. Tot de acolo se trage şi proverbul mai mult tentru noi guvernul mai puţin pentru voi bugetari. Asa nu se mai poae trăi în Ronânia acest guvern vor să ne aducă la sapă de lemn guvernul ar trebui să dea banii înapoi

 15. Eugen Răspunde

  Am cumparat Opel Astra Caravan,motor 1,7CDTI,an fab,2004,Euro4. Am platit taxa de inmatriculare 1100 euro.Cat ar fi acum taxa auto??? Sau cat as putea sa recuprez din acei bani?Referitor la taxa?….este o aberatie. Multumesc mult

 16. sorin Răspunde

  taxa asta este o aberatie.Un om mai cu buzunarul stramtorat cum sa-si mai permita astfel de taxe cand nu mai poate sa-si plateasca cheltuielile de intretinere.Iar un salariat care are salariul minim pe economie si reuseste sa puna la ciurap un ban ptr.o masina adusa mai ieftin de dincolo cum sa mai faca rost de o taxa mai mare decat valoarea masinii?

 17. tita maria Răspunde

  mintea mea nu poate sa conceapa o asemnea desconsiderare pentru cetateanul de rand ,care vrea sa fie civilizat procurandu-si o masina .
  consider ca acest guvern este bun de pus la zid si in acelasi timp cred ca aceasta campanie pe care ati lansat-o merita mediatizata cel putin 4 ore pe zi (maxima audienta)
  daca acesta campanie va avea efect ,sunteti cel mai tare post de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.