Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ce rău îmi pare de Ion Iliescu…

Dar de mine mi se rupe cămaşa. Adică, pe bune, serios, fără mişto, chiar îmi pare foarte rău că nu am fost şi io la întâlnirea lui Ion Iliescu cu bloggeri pe care a organizat-o Asociaţia Consumatorilor Media, păstorită de Horea Bădău. Şi nu pentru că nu am respirat acelaţi aer cu fostul preşedinte. Ci pentru că stundeţii, tinerii aceia care participă la astfel de întâlniri sunt excepţionali.

Mi-ar fi plăcut să văd cum relaţionează bloggerul Iliescu cu acei tineri. Mi-ar fi plăcut să văd dacă mai există ruptură între generaţia nouă şi bătrânul edec. Mi-ar fi plăcut să văd zâmbetul bunicuţei când răspundea întrebărilor directe ale tinerilor.

Acuma serios. Chiar îmi pare rău de Ion Iliescu. Îmi pare rău pentru că s-a născut atât de devreme. Păi vă daţi seama dacă se năştea mai târziu ce traiectorie modernisto-contemporano-virtuală avea? Păi dacă la 70 şi de ani e mare blogger, când alţii nici nu ştiu cum e cu „şoarecele”, apoi vă daţi seama ce rupere făcea?

Distribuie pe:

0 comentarii la “Ce rău îmi pare de Ion Iliescu…

 1. mihnea Răspunde

  lol.. hai sa fim oameni.. au fost cateva misto-uri in sala surprinse si de mine, dar marea majoritate a studentilor l-au cam ascultat.. unii dintre cei invitati (adica cei mari) au venit si cu copiii. a fost mai mult un fel de zoo, daca vrei :D

 2. teo.georgescu Răspunde

  iliescu poate cuceri auditoriul. poti chiar ramane cu impresia ca s-a schimbat, s-a democratizat, chestia aia cu …schimbarea la fata…apoi tranteste un „mai animalule!” si iti dai seama ca, in strafunduri, nu are cum sa se transforme.

 3. Doro Răspunde

  Mulţi dintre tinerii ăia n-au putut relaţiona cu domn’ Iliescu, datorită spaţiului închis şi a camerelor ce parcă îi separau de scenă

 4. Gabriela Savitsky Răspunde

  cautati noduri gordiene in papura de data asta. una dintre bloggerite a avut o idee deosebita, cred ca Diana Dragomir. sa se fi intalnit doar cu bloggerii, dar asa a fost „desenata” actiunea celor de la Active Media. A fost interesant, crede-ma, fie numa sa vezi ce disperare, dezordine, mal du siecle traiesc acesti tineri… rataciti in Romania, de care, desi o fac pe nebunii, le pasa.

 5. roxana toma Răspunde

  cert este ca iliescu da clasa multor parlamentari de varsta lui care inca mai au creionul in buzunar.

 6. moshu49 Răspunde

  „Chiar îmi pare rău de Ion Iliescu.” :(
  Asta … chiar mã deprimã! [-(

 7. tezeu Răspunde

  Eu nu cred ca cineva pe pamantul asta i-a contestat domnului Ion Iliescu calitatile oratorice si/sau prestatia pe scena.

  Majoritatea oamenilor de pe la noi au probleme cu parerile politice ale domnului ex-presedinte, si cu modul in care s-a folosit de puterea acordata lui.

  Nu crezi?

 8. Viski Răspunde

  in mod normal, tineretea iti da nebunie si tupeu… si spus asta ca am 19 ani… si ma asteptam ca iliescu sa fie linsat intelectual intr-un spatiu cum este club A… si totusi nu a fost asa… de ce? nush… eu am dat startul cu „mai, animalule” (nu vreau sa ma laud, ci vreau sa spun ca simteam un spirit) insa nu prea s-a continuat… data viitoare…:d

 9. antiprost Răspunde

  Ion Iliescu este cel mai versat om politic român. El ştie totul despre putere şi a intuit corect puterea pe care ţi-o poate da spaţiul virtual. Păcat însă că nu înţelege că timpul pe care îl mai are de trăit îi va permite să scrie din ce în ce mai puţin pe blogul propriu.
  Chiar… În iad o fi internet?

 10. dadatroll Răspunde

  A murit?

 11. Vania Răspunde

  Mă întreb de ce antiprost foloseşte abuziv prefixul?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.