27.04.2017

Ce rău îmi pare de Ion Iliescu…

Dar de mine mi se rupe cămaşa. Adică, pe bune, serios, fără mişto, chiar îmi pare foarte rău că nu am fost şi io la întâlnirea lui Ion Iliescu cu bloggeri pe care a organizat-o Asociaţia Consumatorilor Media, păstorită de Horea Bădău. Şi nu pentru că nu am respirat acelaţi aer cu fostul preşedinte. Ci pentru că stundeţii, tinerii aceia care participă la astfel de întâlniri sunt excepţionali.

Mi-ar fi plăcut să văd cum relaţionează bloggerul Iliescu cu acei tineri. Mi-ar fi plăcut să văd dacă mai există ruptură între generaţia nouă şi bătrânul edec. Mi-ar fi plăcut să văd zâmbetul bunicuţei când răspundea întrebărilor directe ale tinerilor.

Acuma serios. Chiar îmi pare rău de Ion Iliescu. Îmi pare rău pentru că s-a născut atât de devreme. Păi vă daţi seama dacă se năştea mai târziu ce traiectorie modernisto-contemporano-virtuală avea? Păi dacă la 70 şi de ani e mare blogger, când alţii nici nu ştiu cum e cu „şoarecele”, apoi vă daţi seama ce rupere făcea?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Sifonarul

Politicieni cu naturelul simţitor

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 23 ianuarie 2008, 14:03

  lol.. hai sa fim oameni.. au fost cateva misto-uri in sala surprinse si de mine, dar marea majoritate a studentilor l-au cam ascultat.. unii dintre cei invitati (adica cei mari) au venit si cu copiii. a fost mai mult un fel de zoo, daca vrei :D

  Răspunde
 2. miercuri, 23 ianuarie 2008, 14:42

  iliescu poate cuceri auditoriul. poti chiar ramane cu impresia ca s-a schimbat, s-a democratizat, chestia aia cu …schimbarea la fata…apoi tranteste un „mai animalule!” si iti dai seama ca, in strafunduri, nu are cum sa se transforme.

  Răspunde
 3. miercuri, 23 ianuarie 2008, 15:36

  Mulţi dintre tinerii ăia n-au putut relaţiona cu domn’ Iliescu, datorită spaţiului închis şi a camerelor ce parcă îi separau de scenă

  Răspunde
 4. miercuri, 23 ianuarie 2008, 15:44

  cautati noduri gordiene in papura de data asta. una dintre bloggerite a avut o idee deosebita, cred ca Diana Dragomir. sa se fi intalnit doar cu bloggerii, dar asa a fost „desenata” actiunea celor de la Active Media. A fost interesant, crede-ma, fie numa sa vezi ce disperare, dezordine, mal du siecle traiesc acesti tineri… rataciti in Romania, de care, desi o fac pe nebunii, le pasa.

  Răspunde
 5. miercuri, 23 ianuarie 2008, 15:49

  cert este ca iliescu da clasa multor parlamentari de varsta lui care inca mai au creionul in buzunar.

  Răspunde
 6. moshu49
  miercuri, 23 ianuarie 2008, 17:16

  „Chiar îmi pare rău de Ion Iliescu.” :(
  Asta … chiar mã deprimã! [-(

  Răspunde
 7. miercuri, 23 ianuarie 2008, 22:09

  Eu nu cred ca cineva pe pamantul asta i-a contestat domnului Ion Iliescu calitatile oratorice si/sau prestatia pe scena.

  Majoritatea oamenilor de pe la noi au probleme cu parerile politice ale domnului ex-presedinte, si cu modul in care s-a folosit de puterea acordata lui.

  Nu crezi?

  Răspunde
 8. miercuri, 23 ianuarie 2008, 23:09

  in mod normal, tineretea iti da nebunie si tupeu… si spus asta ca am 19 ani… si ma asteptam ca iliescu sa fie linsat intelectual intr-un spatiu cum este club A… si totusi nu a fost asa… de ce? nush… eu am dat startul cu „mai, animalule” (nu vreau sa ma laud, ci vreau sa spun ca simteam un spirit) insa nu prea s-a continuat… data viitoare…:d

  Răspunde
 9. antiprost
  miercuri, 23 ianuarie 2008, 23:13

  Ion Iliescu este cel mai versat om politic român. El ştie totul despre putere şi a intuit corect puterea pe care ţi-o poate da spaţiul virtual. Păcat însă că nu înţelege că timpul pe care îl mai are de trăit îi va permite să scrie din ce în ce mai puţin pe blogul propriu.
  Chiar… În iad o fi internet?

  Răspunde
 10. joi, 24 ianuarie 2008, 02:39

  A murit?

  Răspunde
 11. joi, 24 ianuarie 2008, 08:06

  Mă întreb de ce antiprost foloseşte abuziv prefixul?…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *