Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

O veste bună pentru români: mai jos decât Băsescu nu se poate

Norica Nicolai şi-a găsit cu mare, mare noroc (vedeţi ştirea mai jos) dosarul pe baza căruia preşedintele Băsescu a acuzat-o că a întemniţat un om nevinovat. Numai că acuzaţia asta e o minciună mai mare decât alcoolemia pe care a avut-o jucătorul marinar când s-a urcat la volan după ce a băut cu Becali. Omul despre care zicea Băsescu nu a făcut nici un minut de puşcărie.

Nu ştiu cum vă simţiţi voi, dar eu simt o continuă vomă că ne-am pricopsit cu un asemenea specimen prezidenţial. Ziceam mai zilele trecute că aş putea fi prieten bun cu omul Băsescu. Şi îmi menţin părerea. Dar un asemenea preşedinte este jignirea supremă pe care naţia asta o suportă cât mai are specimenul prezindenţial mandat.

Să ne înţelegem. Nici eu nu cred că Norica ar trebui să fie ministru al Justiţiei. Pentru că nu se face ca cineva cu bubele ei să ajungă într-o asemenea funcţie. Dar mizeriile pe care le face Băsescu nu ar putea fi depăşite nici de 5 batalioane de Norici şi de 3 regimente de Boci.

Băsescu este preşedintele României. Repet, Băsescu este preşedintele României. Iar când preşedintele României aduce asemenea acuzaţii cuiva, indiferent cui şi din ce cauză, când preşedintele României minte cu atât neruşinare şi cu atâta ură în glas şi în privire, daţi-mi voie să mă înfior şi să mă întreb unde dracu putem merge mai jos de atât?

Pentru că partea plină a paharului tocmai asta e: mai jos decât Băsescu nu se poate! E imposibil să se poată…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GKsW8DWpM30&rel=1]

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.