Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Băsescu dă liber la măcelul de miniştri. Urmează Tăriceanu

Băsescu tocmai ce a comunicat naţiunii că a cerut ministrului Justiţiei declanşarea urmăririi penale în cazul actualilor (de fapt doar unul singur, Paul Păcuraru) şi a foştilor miniştri (Năstase, Babiuc, Şereş, Nagy, Mitrea, Remeş etc.).

Păi de aia avea nevoie Băsescu repede de un ministru la Justiţie, ca să aibă cui cere declanşarea urmării penale a duşmanilor.  Şi ca să arunce mai multă fumigenă peste scandalul Hayssam, după cum spuneam în postul de mai jos (mi-e lenă şi mi-e silă să mai fac link direct).

Io pun pariu că următorul pe lista lui Băsescu e Tăriceanu. Puneţi pariu că unul din dosarele astea pentru care a cerut marinarul declanşarea urmăririi penale va duce şi la Tăriceanu? Mai încolo, aşa, în preajmă de alegeri…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Băsescu dă liber la măcelul de miniştri. Urmează Tăriceanu

  1. monster Răspunde

    Partea cea mai proastă e că circul e pe bani. Anul trecut economia a resimţit din plin scandalurile de pe scena politică, mă întreb ce-o să fie anul ăsta. Prăpăd! Se anunţă o criză economică în ro dar Băse e în campanie electorală şi dacă n-a pus osul până acum, nici că o să-l mai pună să facă ceva. Ce face politica pentru economia acestei ţări? Nada. Politica şi politicienii pozează pentru mass-media. Of.
    Îmi e din ce în ce mai silă de politica românească. Şi de pseudo-jurnalismul de prin televiziuni.

  2. radupress Răspunde

    Incep sa regret vremurile de altadata cand divergentele intre cavaleri se decontau in zori de zi, in fata catorva martori, cu floreta in mana, barbateste.
    Lupta in care sunt implicare institutiile statului este contraproductiva in primul rand pentru noi cetatenii pentru ca blocheaza buna functionare a tuturor sectoarelor de activitate cu exceptia mass-mediei bineinteles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.