Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Monica Macovei s-a prezentat la serviciu numai 21 de zile…

Simona mi-a dat de lucru. Adică m-am oferit voluntar, cum ar veni. Şi am căutat în impresionanta arhivă a Monitoring Media. Şi iată ce am găsit. Mă rog, nu e mare lucru, ar spune unii. Dar pe principiul „Simona se întreabă, chinezu răspunde…” :) Ceva, ceva tot se pune. Măcar la efort…

„Procurorul general al Romaniei N.Cochinescu afirma ca ar fi sesizat Comisia de Disciplina a Parchetului General in legatura cu abaterile procurorului Monica Macovei in cazul in care aceasta nu ar fi demisionat. Cochinescu spune ca in urma unei verificari a activitatii procurorului s-a constat ca aceasta are din 1993 pana in prezent 109 dosare nesolutionate. El precizeaza ca de la inceputul anului pana in momentul inaintarii demisiei, Monica Macovei s-a prezentat la serviciu numai 21 de zile restul fiind in concediu de odihna sau concediu fara plata. Procurorul general al Romaniei considera ca Monica Macovei a ajuns sa fie cunoscuta dupa ce intr-o emisune realizata de Vartan Arachelian s-a prezentat ca fiind expert al Consiliului Europei. Demisia Monicai Macovei a fost aprobata de Cochinescu cu incepere de la 1 iunie. Procurorul Monica Macovei este cea care dupa evenimentele din iunie 1990 a intocmit un raport in care a prezentat 72 de cazuri in care Procuratura Capitalei aresta abuziv manifestanti. ”
(Radio Pro Fm ora 10.00)

Evident, ştirea a fost difuzată în 30 mai 1997.

Distribuie pe:

2 comentarii la “Monica Macovei s-a prezentat la serviciu numai 21 de zile…

  1. simona ionescu Răspunde

    Este curios cum, in mapa profesionala a Monicai Macovei nu se mentioneaza si faptul ca Monica Macovei a participat in calitate de procuror la arestarile din Piata Universitatii. Si ca, asa cum a spus seful ei din 1997, Nicolae Cochinescu si procurorul Tuculeanu, a semnat si un mandat de arestare pt un tanar dus la Magurele. Lucru care nu a fost negat de Monica Macovei in acea conferinta de presa la care fac referire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.