Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Cum te schimbă vorbitul la TV?

Am râs cu lacrimi când am văzut clipul de mai jos. Lumea îmi zice că e vechi şi că nu ştiu ce. Io abia acum l-am văzut. Dincolo de hăhăhă, hai să punem şi o întrebare: de ce când îţi bagă cineva un microfon în gură încerci să pari mai dăştept decât eşti? Că doar nu cred că personajul din clip vorbeşte de „extorsiune” când stă cu prietenii.

Oare pentru că, în interiorul tău deep inside, ştii că bucăţica aia de plastic cu lentilă care e îndreptată asupra ta înseamnă mii şi mii de oameni care se uită la tine? Oare încerci să te dai mai altfel decât eşti într-un gest echivalent cu scuipatul în palmă şi îndreptatul părului rebel, pe care îl fac ţăranii din romanele româneşti? Sau pentru că, dintr-o dată, tu eşti „ăla” cu microfonul în faţă, de care „ăla” ai râs şi tu copios, pentru că, normal, „ăla” nu erai tu?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sd_ZP0E3hCU&rel=1]

0 comentarii la “Cum te schimbă vorbitul la TV?

  1. antiprost Răspunde

    Io-te un chinez care vorbeşte corect româneşte:)
    O mică leapşă http://antiprost.wordpress.com/2008/01/15/leapsa-13-intrebari/

  2. manole Răspunde

    mai bine vorbea numai cu mainile. :) :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: