23.07.2017

Ce Constituţie de căcat avem

Later edit: Iliescu zice că Băsescu e berbecul şi că avem o Constituţie impecabilă.

Acuma serios. Dacă s-ar certa cei doi zevzeci naţionali pe teme precum cea din „Numele trandafirului” (erau sau nu erau ale lui Iisus hainele de pe el?) poate că am înţelege că nu s-au prins subtilităţi de astea filosofico-politice în cartea de căpătâi a naţiunii. Adică, pe fineţuri e normal să te cerţi, dezbaţi, contrezi, polemizezi. Dar când e vorba de numirea unui ministru lucrurile trebuie să mult mai clare decât apa minerală pe care şi-o toarnă Băsescu în vin.

Păi ce Constituţie minunată e asta care permite să fie interpretată în chestiuni de astea majore în care nu ar trebui să existe nici un dubiu? Cu ce ajută incertitudinea asta constituţională bunul mers al naţiunii? Sau vreţi să îmi spuneţi că avem o Constituţie superbă, dar cei care o citesc sunt nătângi şi rău intenţionaţi?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

20.000 euro un loc de parcare. Băăăăăăi, aţi înnebunit?

Incredibil câte se pot întâmpla într-un banal meci de fotbal

Niciun comentariu încă

 1. luni, 14 ianuarie 2008, 10:40

  comparatie constitutie -apa minerala, nu e buna, sau dimpotriva prea buna! pe sticla de apa minerala scrie alea % ,alea%, alea si alte alea… si impuritati…% ! :)

  Răspunde
 2. luni, 14 ianuarie 2008, 11:44

  sa traiasca nea nelu’ pt cretinatatea de constitutie pe care o avem, ca alde’ iorgulescu a murit, daca nu ma insel..

  Răspunde
 3. joi, 7 februarie 2008, 15:34

  […] Keep walking, Norica, keep walking… Publicat în Chinezărisme by chinezu pe februarie 7th, 2008 Curtea Constituţională a zis azi că Băsescu are dreptate şi că Tăriceanu trebuie să numească altă persoană la Justiţie. Care Tăriceanu va numi una numai ca să îi facă în ciudă lui Băsescu. Şi tot aşa. Pentru că avem o Constituţie de căcat. […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *