Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Ce Constituţie de căcat avem

Later edit: Iliescu zice că Băsescu e berbecul şi că avem o Constituţie impecabilă.

Acuma serios. Dacă s-ar certa cei doi zevzeci naţionali pe teme precum cea din „Numele trandafirului” (erau sau nu erau ale lui Iisus hainele de pe el?) poate că am înţelege că nu s-au prins subtilităţi de astea filosofico-politice în cartea de căpătâi a naţiunii. Adică, pe fineţuri e normal să te cerţi, dezbaţi, contrezi, polemizezi. Dar când e vorba de numirea unui ministru lucrurile trebuie să mult mai clare decât apa minerală pe care şi-o toarnă Băsescu în vin.

Păi ce Constituţie minunată e asta care permite să fie interpretată în chestiuni de astea majore în care nu ar trebui să existe nici un dubiu? Cu ce ajută incertitudinea asta constituţională bunul mers al naţiunii? Sau vreţi să îmi spuneţi că avem o Constituţie superbă, dar cei care o citesc sunt nătângi şi rău intenţionaţi?

0 comentarii la “Ce Constituţie de căcat avem

  1. manole Răspunde

    comparatie constitutie -apa minerala, nu e buna, sau dimpotriva prea buna! pe sticla de apa minerala scrie alea % ,alea%, alea si alte alea… si impuritati…% ! :)

  2. mihnea Răspunde

    sa traiasca nea nelu’ pt cretinatatea de constitutie pe care o avem, ca alde’ iorgulescu a murit, daca nu ma insel..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: