21.04.2017

Poate fi dat în judecată Mircea Badea?

Unii spun despre Mircea Badea că e absolut genial. Eu nu zic aşa. Alţii spun că e absolut dobitoc. Eu nu spun aşa. Şi în cazul lui, ca şi în multe alte cazuri, adevărul (aşa relativ şi subiectiv cu şade bine adevărului) e undeva pe la mijloc.

Are multe momente când este savuros. Dar şi momente când practică un gherţoism de primă clasă. Te distrează de multe ori. Dar uneori te enervează corespunzător.

Să luăm cazul de ieri, când Mircea Badea îl ia la caterincă pe celebrul câştigător al marelui premiu de la Loto. L-ar putea da în judecată respectivul pe Mircea Badea pentru ce zice despre el? Io zic că nu. De căzut bine oricum nu cred că îi cade, însă. Dar cine sunt eu să îmi dau cu părerea…?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cat de deştept este piciorul tău drept?

M-am întristat. Şi nici măcar nu ştiu de ce…

Niciun comentariu încă

 1. vineri, 11 ianuarie 2008, 11:57

  Mircea Badea, de regulă, mă remontează. Are, ca orice om, şi derapaje. Fragmentul recomandat în post nu-l deschid, căci n-aş vrea să-l văd pe Mircea într-o postură mai nasoală. Când e vorba despre Biserică, vorbeşte limbi străine (din fericire, o face rar!). Contabilizând, cu plusuri şi cu minusuri, îl notez pe Mircea Badea la pozitiv.

  Răspunde
 2. vineri, 11 ianuarie 2008, 12:31

  Legal nu prea are de ce sa-l dea in judecata, in schimb are dreptul la replica apropo de ‘esti infantil’. Nu stiu ce sa zic de Badea.. Personal evit sa ma uit la emisiunea lui pentru ca mananca mai mult maro decat pot eu sa accept in ceea ce priveste politicul.

  Aceste lucruri fiind spuse, tind sa fiu de acord cu Badea. Cu 7 milioane de euro si eu as fi gasit o solutie ceva mai inteligenta cu ei. Tipul si-a bagat banii in proiecte de investitii, ceea ce nu e rau (desi 5 masini e de o cocalarie rara) si a ramas angajat la stat pe 10 milioane. Motivele pentru care a ramas trebuie sa fie destul de puternice, ceva mai puternice decat dorinta de duca generata de 7 milioane de euro… Avand in vedere ca nu castigi la loto in fiecare zi -si se castiga in mod dubios- nu pot decat sa ma gandesc ca anumite lucruri trebuiesc platite inapoi.

  Parerea mea

  Răspunde
 3. Codruta
  vineri, 11 ianuarie 2008, 12:32

  Mie imi place Mircea Badea. Uneori nu sare calul ci herghelia, dar in urmatoarea emisiune iar imi place. Un singur lucru: i-as dori sa emigreze asa cum spune de multe ori ca ar fi trebuit sa o faca. Sa vada cum e. S-ar putea sa ii fie dor chiar si de gropile din Bucuresti:)

  Răspunde
 4. şoferul
  vineri, 11 ianuarie 2008, 16:30

  la mijloc adevarul nu prea poate fi. dar ar putea fi trei sferturi dobitoc un sfert genial. ori invers. tu ce zici?

  Răspunde
 5. romanianpsycho
  vineri, 11 ianuarie 2008, 18:22

  Omu’ ala are vreo 8 milioane de euro in cont. Crezi ca mai stie cine-i „fostul accesoriu de la matinalul lui Teo”? Sa-l de in judecata sa-i ia biznisu cu chibrituri de la Gherla poate.

  Răspunde
 6. vineri, 11 ianuarie 2008, 19:01

  Poate, dar mai bine ar fi sa fie executat.

  Răspunde
 7. vineri, 11 ianuarie 2008, 20:22

  Daca Badea are senzatia ca astia de aici (de ex. Canada, unde sint eu) nu te pot ‘jumuli’ cit ai zice fish, atunci infantilul e chiar el. Emigratie e pita neagra, cu sau fara milioane de euro, asa ca loto-cistigatorul face bine ca isi cauta rostul acasa, alaturi de parinti si prieteni.

  Răspunde
 8. vineri, 11 ianuarie 2008, 21:58

  Mircea prinde la public pentru că ia peste picior într-un stil original. E firesc să nu-i iasă mereu, emisiunile alea sunt live, sunt în fiecare noapte, trebuie să spună ceva interesant şi inteligent etc. etc. în comparaţie cu cele înregistrate şi regizate.

  Vreau să văd altul mai bun ca el care să aibă rating aşa mare şi să fie mai bun!

  Răspunde
 9. robertpaulsen
  vineri, 11 ianuarie 2008, 23:35

  bre, hai sa punem mana de la mana, sa-i dam milionu’ lu’ nenea si sa plece dracu’ odata. chinezule, pune, tata, o taxa pe blogu’ tau, zece centi pe accesare, si scapam de el in prima luna. iar lumea o sa stie ca o facem pentru o cauza dreapta

  Răspunde
 10. aberatzii
  sâmbătă, 12 ianuarie 2008, 10:47

  Mie imi place omul asta…e genial ..asa cum a spus cineva,candva,undeva..”eu nu as putea vb o ora de unul singur cu ziarele in fata,certandu-ma cu toti si totusi cu nimeni”..daca il poate da cineva in judecata..nu stiu,dar daca ar fii posibil ar avea multe acuzatii pe lista de asteptare

  Răspunde
 11. hairomania
  sâmbătă, 12 ianuarie 2008, 14:42

  de ce sa-l dai in judecata pe mircea badea? doar ascultandu-l, iti vei da seama ca se va stinge intr-o zi

  Răspunde
 12. Sorin
  duminică, 13 ianuarie 2008, 19:51

  Chinezule… si tu esti prost de bauni!!!.. avea dreptate Badea in legatura cu ala.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *