Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Aşa da, tovarăşu Băsescu. Ăsta e cu adevărat motiv.

Zice Băsescu la şedinţa CSM de astăzi, referitor la respingerea Noricăi Nicolai ca ministru al Justiţiei: „zic unii că am şi eu probleme de imagine. Da, dar eu sunt ales, cu toate bunele şi relele mele…”.

Aici sunt perfect de acord cu preşedintele. Ăsta e cu adevărat un argument. Nu abureala aia cu imaginea proastă a Noricăi. Dacă lumea te alege aşa băsescian cum te afli, se cheamă că vox populi dixit. Pe când la o numire treburile pot să scârţâie din mai multe balamale. Şi în cazul Noricăi, scârţâiturile se aud strident de tare.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Tsn-8A4EmpU&rel=1]

Distribuie pe:

0 comentarii la “Aşa da, tovarăşu Băsescu. Ăsta e cu adevărat motiv.

 1. mihnea Răspunde

  corect intr-adevar..

 2. Combo Răspunde

  E relativa treaba asta. Primul ministru e ales de parlament (unde sunt reprezentati toti cetatenii mai putin cei care au votat cu partidele sub pragul electoral), care are reprezentativitate mai mare decat presedintele (care reprezinta 50 si un pic din cetateni). Primul ministru isi alege oamenii, care sunt oameni politici, si raspund politic. La fel ca Basescu. Daca lumea nu e de acord cu el sau cu alegerea lui Tariceanu, o sa vedem la urmatoarele alegeri.

 3. chinezu Răspunde

  Combo:
  bine, bine
  dar mergand pe principiul asta al tau putem zice ca un ministru (avand atata reprezentativitate in spate) poate sa isi numeasca si portarul de la minister dupa cum vrea muschiul lui
  ca doar e reprezentativul reprezentativ al reprezentativitatii reprezentate
  cred ca reprezentativitatea asta e ca si vinul bun
  cu cat o diluezi mai tare cu atat e mai posirca
  si la un moment dat nu il mai bei deloc

 4. Combo Răspunde

  Pai in sub ministru (sau secretari de stat :)), nu mai sunt demnitari, sunt functionari publici. La aia e alta mancare de peste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.