Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Un chinez a fost bătut până a murit de către poliţişti pentru că i-a filmat cu telefonul mobil

Mi-e scârbă. Mi-e ruşine. Mi-e revoltă.

Un chinez a fost bătut până a murit de către poliţişti pentru că i-a filmat cu telefonul mobil în timp ce interveneau în mijlocul unor locuitori nemulţumiţi, relatează, miercuri, AFP.

În urma intervenţiei poliţiei municipale din China au fost arestate 24 de persoane, potrivit agenţiei oficiale China Nouă. Directorul general al unei societăţi locale de lucrări publice, Wei Wenhua (41 de ani), a fost bătut crunt, luni, de către poliţiştii din oraşul Tianmen, provincia Hubei, bărbatul decedând la spital.

Via Mediafax.

0 comentarii la “Un chinez a fost bătut până a murit de către poliţişti pentru că i-a filmat cu telefonul mobil

  1. Horia Răspunde

    Io ti-am zis sa iei in calcul varianta Taiwan. Tu ca nu si nu… No, ce-i de facut? Te sui iara-n Tibet cu palinca-n brate ca sa experimentezi faza cu picatura chinezeasca? Da’ treaba-i asta?:)
    Pe mine m-au enervat aia nemultumitii, de-a fost nevoie de politie sa-i potoleasca. Unde se trezeau golanii aia? Taman in Anul Olimpiadei…

  2. darius f Răspunde

    Ei cu nasoii lor, noi cu nasoii nostrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: