Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Când te ştii cu digitalul se cheamă că eşti Mihnea

Mihnea este unul din bloggerii mei preferaţi. Nu îl cunosc personal, nu ştiu ce învîrte şi ce face în afara blogului, mai povestim din când în când pe mess. Dar ce face pe blogul lui mi se pare excelent. Se ocupă de treburi serioase (nu caterincă de asta cum fac io de multe ori aici) şi se chiar pricepe. Îl recomand cu maxim simţ de răspundere. Şi să nu cumva să credeţi că îl recomand pentru că m-a pus pe locul I în topul lui. Adică, mă rog, contează şi asta cam 1% :). Dacă intraţi la el şi citiţi ce scrie o să vedeţi că nu îl laud degeaba. Spre exemplu, postarea sa despre facţiuni mi se pare excelentă. Bagă tare, Mihnea, că ne ţinem şi noi după tine!

0 comentarii la “Când te ştii cu digitalul se cheamă că eşti Mihnea

  1. mihnea Răspunde

    esti un scump. chiar mi-ai facut dimineata cu postarea asta. cat despre mine, ce fac si cum, al cui sunt s.a.m.d., chiar sunt harmless :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: