Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Oare politicienii ies vreodată la pensie?

Mă întrebam asta când l-am văzut pe vivacele Ion Iliescu primindu-şi urătorii ieri de Sfântul Ion. Şi chiar nu mi-a venit în minte nici un nume mare. Poate că în politică funcţionează zicerea aceluiaşi Iliescu cum că numai cu picioarele înainte va termina cu politica.

Faza cu pensiile pe care şi le-au asigurat parlamentarii versus pensiile pulimii este deja una din scârbele postdecembriste. Numai că, dacă tot nu ies la pensie, care e treaba de s-au agitat atâta?

Voi ştiţi politicieni care au ieşit cu adevărat la pensie? Că pe mine nu mă duce capul acuma…

0 comentarii la “Oare politicienii ies vreodată la pensie?

 1. manole Răspunde

  misto intrebarea! spuse virinel :) sincer cred ca si tine doar cu pămânţel deasupra.
  da’ câmpeanu? sau e mort şi nu ştiu…

 2. chinezu Răspunde

  manole:
  câmpeanu e bine merci senator
  si o voce ultraradicala in interiorul pnl

 3. moshu49 Răspunde

  dar sã nu-i uitãm nici pe înalţii şi mult prea fericiţii magistraţi uitaţi inamovibili pe la CCR şi ÎCCS, cã doar şi ei fac parte din puterea(?) statului ;)

 4. manole Răspunde

  pe bune?????? sincer chiar l-am crezut mort!! ca n-am mai auzit de el si nici glascioru-i distins. Doamne cat e de activ ca senator!!! multumesc ca mi-ai spus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: