Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Dobitocul

Mi-l imaginez pe Mircea Geoană seara, înainte de a merge la culcare, cum îşi roade unghia de la degetul mijlociu gândindu-se că el trebe să se culce într-o casă RAPPS (cu chirie jenantă, dar orişicât), în vreme ce Băsescu se lăbărţează prezidenţial la Cotroceni. Şi îşi mai zice Mircea că cum se poate ca un diplomat fin ca el, cu atâta cultură, cu atâta valoare adăugată adusă ţării şi neamului să fie aşa de oropsit, iar Băsescu, un gherţoi urât şi chel, care nu poate face deosebirea între Anthony Giddens şi Septimiu Chelcea, o duce aşa de bine. Pentru că, să nu ne amăgim, ceea ce îl mână pe Geoană în luptă e roaderea internă că Băsescu e acolo unde e iar el e acolo unde e. Atât şi nimic mai mult.

E caz patologic deja. Eşti atât de obsedat de obiectul urii şi invidiei încât te transformi încet, încet în acel obiect. Devii ceea ce urăşti. Aşa şi Geoană. Începe să ia tot mai mult din Băsescu. Din ce e rău în Băsescu. Devine un Băsescu mai mic, mai prostănac şi mai încolţit. Şi mult mai negru în cerul gurii.

Băsescu are păsărici şi vrea să o facă pe birou cu jurnalistele. Asta nici măcar nu e un rău în sine. E gherţoistic, da, fără îndoială. Dar, în mintea băsesciană, probabil astea sunt un fel de premii şi de laude. Geoană a ajuns şi mai rău.

„…şi dacă dumneavoastră veţi avea vreodată necazul să vă îmbolnăviţi de cancer la sân, vă invit să apelaţi la serviciile acestei organizaţii“.

Mi-am adus aminte de ce i-a spus Geoană unei jurnaliste citind materialul din Gândul.

Să-l salveze cineva pe Geoană cât mai este timp. Să-l salveze de el însuşi.

PS: Titlul acestui post se referă la mine. Pentru că numai pe un dobitoc ca mine poate să îl doară că se întâmplă astfel de lucruri.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Dobitocul

 1. moshu49 Răspunde

  minunat: „un Băsescu mai mic” = un … pârtz? :)
  ps: şi dacã durerea va fi la sân crezi c-ai sã mai poţi apela la Geoanã? uite aşa şi-o face/trage omul cu mâna lui!

 2. Gabriela Savitsky Răspunde

  Daca te consoleaza cu ceva, da nu cred, poti sa ma treci si pe mine la categoria:”Sunt un dobitoc!” Si mie imi pasa, mi-e scarba, mi-e sila, mi-e mila, ma foiesc noaptea in pat si tresar: „cum dracu’ avem asa un presedinte penibil si gregar, cum dracu’ l-au votat tembelii aia pe Geoana, ce dracu’ ???? Ce dracu’ se-ntampla, doctore Chinez? Cauta Y King-ul si schimba pietrele!!!

 3. roxana toma Răspunde

  eu mi-l imaginez pe Mircea Geoana plecand din Romania. Nu stiu unde…dar nu vreau sa-l mai vad.

 4. tutilusdemisie Răspunde

  Astazi a aparut Blogul Pesedistilor Furiosi…Join us la http://pesedisti.wordpress.com/

 5. manole Răspunde

  am ras cu lacrimi! frumoasa caracterizare! Si al dracului de reala!

 6. dadatroll Răspunde

  Toti e dobitoci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.