Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cât de puţin contează cine va fi viitorul preşedinte al PC?

Nu cât de mult. Ci cât de puţin. PC este un partid care singur nu are nici o şansă. Iar de vrut nu îl mai vrea nimeni ca aliat. Ţeapa pe care Voiculescu a tras-o PSD când au candidat pe listă comună sună încă foarte sunător în capul strategilor oricărui partid. Păi şi dacă singuri nu pot face nici o varză, iar de aliat nu sunt buni, ce treabă ar mai putea avea PC în politica românească? Altfel spus, cât de puţin contează cine va fi viitorul preşedinte al partidului?

Candidaţii sunt următorii: Daniela Popa, Florin şi Sabin Cutaş. Ooooo, daaaaaaaaaaaaa. Au conservatorii de unde alege.

Cea mai amuzantă fază a fost cu Codruţ Şereş. Care Codruţ, de la înălţimea dosarelor în care este cercetat, s-a distanţat dispreţuitor şi rămânând la toate rece de o posibilă candidatură. Motivul oficial şi de care încă râd şi acuma e că vrea să ajungă primar de Baia Mare (reşedinţă a judeţului Maramureş unde Şereş este senator, pentru cei care nu ştiu).

„Consider ca avem oameni valorosi care pot sa conduca partidul. Nu sunt un las, dar m-am decis sa-i las pe altii. Voi ramane sper in structura de conducere si voi munci alaturi de echipa. Am renuntat la presedintia partidului pentru a candida la functia de primar al municipiului Baia Mare. Pentru mine e mai important municipiul Baia Mare decat Bucurestiul in acest moment, dar si in perspectiva”, declară numitul în Informaţia Zilei de Maramureş

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.