Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Videanu e din ce în ce mai mult Adriean şi din ce în ce mai puţin primar

Bucureşteni, iertaţi-l pe Videanu că ŞTIE ce face. Ştie de aproape doi ani. Şi face exact ce vrea el să facă pentru a fi sigur că scapă de o nouă candidatură la Primăria Capitalei. Pentru că Videanu nu mai vrea încă o tură în Bucureşti. Nu mai vrea şi gata. Numai că, aşa e în politica noastră, nu e după el. E după PD. Care PD nici nu vrea să audă de o dezertare a lui Videanu şi îl ţine puternic în lesă. Cu nişte dosare interesante, asupra cărora nu e cazul să insistăm aici. Dar care sunt nasoale, din câte se pare…

Aşa că Videanu, enervat pe partidul pe care l-a sponsorizat atâta amar de vreme, s-a enervat şi şi-a zis în barbă: „lasă că vă fac io să nu mă mai vreţi voi de candidat”. Şi s-a pus pe treabă. Şi a început să facă greşeli voite ca primar, doar doar s-or enerva şi electoratul şi, deci, pe cale de consecinţă, şi PDul şi să îl lase în pace. Asta cu dezăpezirea e ultima ispravă. Aia cu şantierele care au blocat şi blochează Bucureştiul e penultima şi continuă. Vor urma şi altele. Şi toate nu au nici o legătură cu aspecte penale, evident, că doar omu e blindat împotriva lor, dar sunt de astea care irită, irită şi irită.

Acuma să nu credeţi că Videanu nu şi-a asigurat spatele. Că doar nu e prostu familiei democrate. Aşa că, pentru a fi sigur că după ce iese din joc nu o să îi apară brusc nişte dosare pe la DNA, i-a informat cu respect pe Boc şi pe Blaga că are şi el nişte documente, adevărate incunabule de partid, în care se face duioasă referire la nişte finanţări ciudăţele pentru campaniile PD şi, mai rău, pentru campaniile lui Băsescu.

Mai e o chestiune foarte personală care îl împinge pe Videanu să facă ce face. E o chestiune ridicolă pentru cei mai mulţi dintre noi, dar extrem de enervantă pentru edilu: din cauza lui Videanu, Adriean nu poate să îşi arate averea sa adevărată, nu poate să se dea pe unde vrea cu maşinile sale scumpe, nu poate să spargă jdemiile de euroi aşa cum vrea. Adică nu poate să se dea gheţoi aşa cum ar vrea şi cum, se pare, că este.

Poate că ce zic io aici nu e aşa. Poate că am pus botul la nişte intoxicări şi abureli venite chiar din zona democrată. Sau poate nu. Oricum ar fi, care e problema? Discutăm şi noi ca băieţii…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Videanu e din ce în ce mai mult Adriean şi din ce în ce mai puţin primar

 1. manole Răspunde

  nu stiu ce dracu vrea, da’ numai un tembel putea spune, pe post, ca situatia cu zapada va dura pana la primavara. ca nu exista solutie. videanu crede ca iarna s-a inventat odata cu mandatul sau de primar! cum se descurcau inainte? e prima iarna mai serioasa? cu zapada? daca tot face tot ce-i sta in putinta sa nu mai primeasca un mandat, ar putea sa scurteza si chinul de acum. si al lui si al nostru.

 2. chinezu Răspunde

  manole:
  mai sa stii ca din cat il cunosc io videanu e tembel numai cand vrea sa fie
  dracu stie ce se intampla
  dar vorba ta
  sa o scurteze frate, ca ne omoara incet, incet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.