Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Cât de proşti sunt americanii? Foarte!!!!!!!!

Nu toţi evident. Dar mulţi dintre ei. Call me chinezu dar io cred cu tărie că românii noştri nu sunt chiar aşa de loviţi cu pucu precum băştinoşii din Statele Unite ale SUAei. Parol.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE&rel=1]

0 comentarii la “Cât de proşti sunt americanii? Foarte!!!!!!!!

  1. dani Răspunde

    Frate astia sunt mai mult decat idioti, lucru asta mi sa confirma in fiecare zi insa asta imi ajunge pentru o saptamana. Astia sprijina razboaie condusi si legati la ochi, crezand ca fac ceva bun, obligand oameni sa isi schimbe vietile si stilul de viata traditional, astia omoara si nimeni nu intreaba de ce, dar daca i-ar intreba pe cei care au arma in mana nici ei nu ar stii.Vor spune ca o fac pentru libertatea celorlalti, dar asta li s-a spus, ei omoara si ii sprijina pe cei care omoara pt ca asa au fost dresati. Atat sunt de prosti ca pot fi cu usurinta dresati, iar de dresat sunt atat de bine dresati ca ei cred ca asa e bine. habar nu au de lumea din jurul lor dar vor sa o conduca, si-au dezvoltat un instinct neuman dar omenesc care ii impinge la a se simti superiori si stapani pe vietile celorlali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: