Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ce am pierdut cât am lipsit şi ce am gasit când am revenit

Vaaaaaaaaaaaaaaaai ce dor îmi era de citit bloguri. Aşa că nu mă pot abţine să nu vă spun ce am găsit pe ele acuma şi ce mi-a plăcut.

Comănescu începe o retrospectivă a evenimentelor media pe 2007 care mi se pare foarte mişto. Aşa cum zice şi Iulian, nu e vorba de o prezentare exhaustivă, ci doar de punctarea lucrurilor care lui i-au făcut cu ochiul. Oricum, respect pentru întreprinderea asta mişto.

Sorina ne spune că discursul lui Băsescu de Revelion a fost cel mai prost ever. Perfect de acord cu menţiunea că mi-a stat vinul în gât când l-am văzut pe primadonul şef cum elucubrează pe scenă. Tot Sorina ne anunţă că Băsescu şi-a schimbat lookul siteului de la presindency. Tot un rahat după mine. Dar ştiu, sunt subiectiv…

Simona ne povesteşte o savuroasă întâmplare a unor ardeleni puşi faţă în faţă cu modul de a biserici al preoţilor bucureşteni. M-am râs copios :).

Anca se mărită!!! Mă bucură cu atât mai mult această veste cu cât am avut plăcerea să îl cunosc pe Adrian şi pot să vă spun că e un tip de nota 10. Felicitări, dragilor!!!

Mihnea ne explică cum va fi anul 2008 anul guerillei digitale fâsâite. Şi chiar tind să îl cred. Mai ales că m-a băgat pe locul I în topul lui politic :).

Mai sunt şi muuuuuulte, muuuuulte altele. Dar prefer să le citesc decât să tot scriu despre ele. După cum vă spuneam. Mi-era foarte dor să citesc bloguri.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Ce am pierdut cât am lipsit şi ce am gasit când am revenit

 1. Vania Răspunde

  Pe bloguri se găsesc multe lucruri interesante!
  Prelungeşti mai mult pauzele de bloggereală, pierzi…

 2. anaayana Răspunde

  Cred că pe toţi cititorii de bloguri îi mână ceva în afară de curiozitate: dorinţa de a descoperi! Ceva interesant, unic, amuzant, ciudat, unic sau mai ştiu eu cum, dar care să ne impresioneze.

 3. dadatroll Răspunde

  Super tare! Ecidi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.