Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Ziarişti, închideţi-vă telefoanele şi Internetul. Atunci să vă văd…

Fratele meu cu ochii mici şi întru blogereală, japonezul are un dinte contra unui fel de jurnalişti. Şi bine face. Ultima sa postare este chiar din seria de aplicaţii tehnico-practice. Un mostră mai jos, pentru restul la japonezul.

„Ajungi in redactie si trebuie sa propui 2-3 subiecte de pe domeniul tau. Pe sanatate sa zicem. Trecem peste procesul analitico-creational si presupunem ca ai gasit. Acum treci la etapa urmatoare: culegerea de informatii. Fara internet, televiziuni care transmit in direct conferintele de presa de la Ministerul Sanatatii sau interviuri cu ministrul, fara agentiile de stiri care iti spun ca s-a mai votat un proiect nou si tot asa.

Prin urmare, iti iei picioarele in spinare si incepi turul de onoare. 3-4 spitale, minister, ambulanta. Ca sa fie tacamul complet ne imaginam ca este luna februarie si -5 grade C.”

0 comentarii la “Ziarişti, închideţi-vă telefoanele şi Internetul. Atunci să vă văd…

  1. kmi Răspunde

    mi-a placut postarea. M-am abtinut, insa, de la comentarii pentru ca, nefiind in bransa, incerc sa fiu altfel decat multi dintre semenii nostri, care judeca pe oricine, chiar daca nu sunt in papucii respectivului si se pricep la toate. Habar nu am cum e sa fii jurnalist si habar nu am ce as face daca as fi. E simplu sa spun ca „da, frate, ce jegosi. Io n-as fi asa”…really? really, really?
    Oricum, postarea e tare si principiul de baza are aplicabilitate in multe domenii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: