Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Iarăşi despre Turcescu. Iarăşi nu despre Orban

Şi iarăşi o întrebare: e legal, moral, jurnalistic sau cum vreţi să îi spuneţi să difuzezi o înregistrare fără acordul celui înregistrat? Şi nu, nu am văzut emisiunea. Am avut lucruri mai bune de făcut.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RFIDvXnB9oE&rel=1]

Cristian Tudor Popescu se întreabă şi el. Şi îţi răspunde singur, normal. Şi la faza asta îi dau perfectă dreptate.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sX7Vm2sNyXs&rel=1]

0 comentarii la “Iarăşi despre Turcescu. Iarăşi nu despre Orban

 1. mihnea Răspunde

  un alt regim hermeneutic pe dracu.. nu stiu ce are CTP-ul, dar doamne iarta-ma, ca-s sarbatorile, scuip in san si-mi fac cruce, a devenit 80% acceptabil moshu’

 2. dracu Răspunde

  lasand la o parte numele personajelor, ar trebui luat in consideratie faptul ca e vorba de un ministru in functie care ii telefoneaza unui jurnalist care il investigheaza.

  fapt pe care, oricat l-ai invarti pe dupa pom, tot abuz si incercare de intimidare se cheama. Orban e un dobitoc. un raspuns profesionist ar fi fost o declaratie oficiala a ministrului transporturilor, in care sa puncteze exact chestiile false afirmate de ziarist (dar poate ca nu sunt neadevaruri sustinute de ziarist,nu?).

  restu e vrajeala, si incercare de cenzura.

 3. accident compensation claim Răspunde

  Hi,
  The topic you have chosen Is really amazing and I am reading your posts since long …but this is really something exceptional . I like the way you are writing … Its really awesome ..I hope to see some new more and encouraging posts from you .
  Thanks .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: