Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

De Sărbători, Realitatea TV se rebranduieşte: în Jenant TV

De azi înainte nu mă mai uit nici o secundă pe Realitatea TV. Până la anul viitor. Pentru că să te apuci să dai minute întregi în direct cum îl colindă un grup de copii pe Băsescu la Cotroceni este jenant pentru o televiziune profesionistă, imparţială, obiectivă cum se crede Realitatea. La fel de jenant este şi salutul marinăresco-pioneresc pe care copiii colindători îl adresează pe final jucătorului şef.

Pe undeva înţelegem că în plin scandal Orban, cu guvernul sub presiune şi cu bugetul votat după compromisuri financiare teribile acordate PSDului, trebuia ca cineva să îl arate pe Băsescu altfel decât nenorociţii de guvernanţi: zâmbitor, un om care intră în spiritul Crăciunului, un om între oameni. E chestiune de strategie, măi tăntălailor care nu înţelegeţi şi pe care nu vă dă în direct Realitatea că nici nu meritaţi să fiţi colindaţi…

Şi încă ceva: dragilor de la Realitatea, vedeţi că şi la primarul din Copăcenii de Sus o să meargă un grup de copii să îl colinde. De acolo transmiteţi în direct?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Y4oKfBr8cS4&rel=1]

0 comentarii la “De Sărbători, Realitatea TV se rebranduieşte: în Jenant TV

 1. andi Răspunde

  Absolut jenant. Subscriu. BTW – L-am vazut ieri pe Vantu pe Kiseleff, era la volanul unui S8 si in dreapta avea… un caniche alb.

 2. Ghost Răspunde

  Cine? Caniche-ul? BTW eu m-am lasat de privit „realitatea” de cand am descoperit ca mai stiu sa citesc.

 3. teo.georgescu Răspunde

  S-a mai dus o speranta…cea a unei televiziuni de stiri fara teribilisme si isterizari. Ma mut pe A3, care pare ca si-a moderat tonul in ultimul timp.

 4. mizantropul Răspunde

  Daaa… se rebranduieste. Si va deveni Realitatea T.B. ( cum adica de la ce sunt initialele? nu e clar?).

 5. mihneageorgescu Răspunde

  Jenibil, frate, jenibil. Ceaşcă ar fi invidios…

 6. Satmareanca Răspunde

  Asta era o stire in genul „Somesul curge la vale …” Ma rog, Dambovita … :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: