Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Copil fiind, Cioroianu a dormit în geamantan. De aceea e cam dus…

Se pare că Cioroianu a renunţat la tratamentul care îi oferea, cât de cât, o anumită recidivă la cioroianita lui cronică. Sau poate că aşa e el, la urma urmei, şi nu mai ai ce să îi faci. Mă întreb doar cine mai poate să îl ia în serios de acum încolo. Eu unul am renunţat demult să fac asta…

Adrian Cioroianu a găzduit, miercuri seară, o recepţie pentru jurnalişti, ocazie cu care ministrul a glumit amintindu-şi că „vreo trei nopţi după naştere” a fost nevoit să doarmă într-un geamantan, deoarece părinţii nu apucaseră să îi cumpere un pătuţ.

Ministrul de Externe, care a fost însoţit de logodnica sa, soprana Alexandra Coman, a povestit această întâmplare în contextul în care se referea la încorsetarea şi traiul într-un spaţiu modest. El a spus că, de fapt, îşi doreşte ca jurnaliştii să nu se simtă niciodată încorsetaţi în relaţia cu Ministerul de Externe.

Via Roxana.

0 comentarii la “Copil fiind, Cioroianu a dormit în geamantan. De aceea e cam dus…

  1. darius f Răspunde

    Domle, macar acuma avem si cauza, ca efectul era cat se poate de evident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: