25.04.2017

Saptamana neagra a d-lui ministru Orban

Ciprian Păun a fost candidat pe lista PNL pentru europarlamentare. Aşa că presupun că ştie ce vorbeşte…

„Luni, 7 decembrie 2007. Delegatia permanenta a PNL decapiteaza de jure si de facto 19 organizatii judetene ale PNL.Dintre acestea mare parte erau apropiate de Ludovic Orban. Lovitura de maestru aplicata de Tariceanu se suprapune peste rezultatele slabe obtinute de respectivele organizatii liberale. Ministrul Orban, era in pole-position pentru conducerea PNL dupa 2008. Un accident banal aruncat in necunoscute, scandaluri si spionaj in bucuresti. protagonist, acelasi Ludovic Orban. Acest scandal il scoate definitiv din cursa pentru Primaria Bucurestiului. Multumim Realitatea TV!”

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

PNL şi-a făcut reclamă electorală mai mult decât toţi ceilalţi la un loc!

Din ciclul "Nu văd ochelarii din cauza ochilor": azi frontnews.ro

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 19 decembrie 2007, 08:57

  Ludovic Orban, un „Basescu” ceva mai inalt… Nu era nevoie de inca unul dar, iata, il avem. Mitocania face pui, mai multi decat face bunacrestere. Oricat ni s-ar parea de ciudat, fiecare pasare pre limba ei piere.

  Răspunde
 2. miercuri, 19 decembrie 2007, 09:28

  Intrebare extraordinar de stupida da m-a invatat cineva sa nu mai fac presupuneri si sa intreb. Asadar: era o ironie fina faza cu „stie ce vorbeste?” :)

  Răspunde
 3. chinezu
  miercuri, 19 decembrie 2007, 09:30

  Razvan Antonescu:
  presupun :D

  Răspunde
 4. miercuri, 19 decembrie 2007, 09:33

  Pacat ca Orban a avut derapajul comportamental, dupa cel auto. Putea foarte bine sa iasa-n fata si sa zica: da, dom’le, am busit-o, sa mi se taie capul, primesc, sunt un nemernic si ma caiesc. Se facea un pic de valva si-si vedea mai departe de ministeriat si de planurile politice pt primarie si partid.
  La urma urmei, oricine poate face un accident si, slava Domnului, in acest caz urmarile n-au fost grave. Dar nu oricine poate musamaliza un accident. Orban a gresit procedand ca un pusti de bani gata, cand stia ca presa e cu ochii pe capii liberali. Unul sa stranute mai tare in public ca se face stire de senzatie si e aratat cu degetul: uite, nesimtitul, ce iese din el. Daramite daca mai si dai apa la moara printr-o atitudine jegoasa… Dezamagitor dl Orban la faza asta… Demisia urgenta ar mai spala din rusine cat de cat… Cat despre consecinte pt cariera politica, hai sa fim seriosi: avem turnatoare care ne-au dat lectii de moralitate ani la rand si care scot iar capul, dupa un an de penitenta…

  Răspunde
 5. miercuri, 19 decembrie 2007, 12:52

  Mai adaug un element. In luna ianuarie se pregatea sondajul pentru desemnarea candidatului PNL la Primaria Generala a Bucurestiului. Cum Videanu-Bordura are mari probleme , Orban putea fi un contracandidat foarte tare. Asta nu scuza greseala copilareasca.

  Răspunde
 6. miercuri, 19 decembrie 2007, 14:40

  Io sper sa iasa de tot din politica asa cum ziceam si alta data ! Omul e penibil si tinde sa fie Jenibil !
  ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *