25.04.2017

Din ciclul "Nu văd ochelarii din cauza ochilor": azi frontnews.ro

Inaugurez o nouă rubrică pe chinezu.eu: „Nu văd ochelarii din cauza ochilor”. Care înseamnă un fel de tribut (e mult spus, dar nu am găsit altă rimă) lucrurilor, oamenilor, faptelor, iniţiativelor pe care le apreciem, le gustăm, ne plac, dar despre care nu prea vorbim.

„Nu văd ochelarii din cauza ochilor” înseamnă azi că, deşi citesc în fiecare zi www.frontnews.ro şi îl am şi în rss, ei bine, nu am scris niciodată de acest portal, care mie, ca chinezu, mi se pare super mişto. A fost nevoie de o micuţă întâmplare, pe care (asemenea lui Orban care nu ne spune chestiuni personale) nu o să vă spun nici io despre ce e vorba, ca să îmi arate ochelarii pe care nu îi vedeam de ochi.

Şi nu, nu ştiu pe nimeni de la frontnews.ro, nu am nici o legătură cu ei. Doar îmi place siteul. Plus că au o revistă a blogurilor foarte interesantă. Merită dat un click.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Saptamana neagra a d-lui ministru Orban

Film cu accidentul lui Orban

Niciun comentariu încă

  1. vineri, 14 martie 2008, 10:17

    […] în Chinezărisme by chinezu pe martie 14th, 2008 Când a apărut frontnews.ro am salutat corespunzător, după o scurtă dar adecvată analiză a conţinutului. Apoi am văzut dailybusiness.ro. Pe care […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *