Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Din ciclul "Nu văd ochelarii din cauza ochilor": azi frontnews.ro

Inaugurez o nouă rubrică pe chinezu.eu: „Nu văd ochelarii din cauza ochilor”. Care înseamnă un fel de tribut (e mult spus, dar nu am găsit altă rimă) lucrurilor, oamenilor, faptelor, iniţiativelor pe care le apreciem, le gustăm, ne plac, dar despre care nu prea vorbim.

„Nu văd ochelarii din cauza ochilor” înseamnă azi că, deşi citesc în fiecare zi www.frontnews.ro şi îl am şi în rss, ei bine, nu am scris niciodată de acest portal, care mie, ca chinezu, mi se pare super mişto. A fost nevoie de o micuţă întâmplare, pe care (asemenea lui Orban care nu ne spune chestiuni personale) nu o să vă spun nici io despre ce e vorba, ca să îmi arate ochelarii pe care nu îi vedeam de ochi.

Şi nu, nu ştiu pe nimeni de la frontnews.ro, nu am nici o legătură cu ei. Doar îmi place siteul. Plus că au o revistă a blogurilor foarte interesantă. Merită dat un click.

0 comentarii la “Din ciclul "Nu văd ochelarii din cauza ochilor": azi frontnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: