22.07.2017

Luca. Steluţa Luca. Magnifică!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cred că nimeni din ţara asta nu a înţeles de ce Tadici s-a încăpăţânat să o ţină în echipă pe Steluţa Luca la Campionatul Mondial. Sfertul de finală cu Franţa ne-a arătat de ce. Pentru că Steluţa a avut minutul de magie ieri. În care a compostat de două ori poarta franţuzoaicelor exact în momentul decisiv pe finalul celei de-a patra reprize de prelungiri. Ne-am reîndrăgostit de tine, Steluţaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Nu mă împuşca, Moş Craciun!

Iron Maiden la Bucureşti!!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu încă

 1. vineri, 14 decembrie 2007, 16:01

  Sa nu uitam de Neagu care tot de Tadici a fost „creata”, fara ea meciul era gata dupa 60 de minute si nu in favoarea noastra. Bravo Romania!

  Răspunde
 2. chinezu
  sâmbătă, 15 decembrie 2007, 07:19

  Mynsc:
  nu as avea cum sa uit de cristina nici daca as trai 2000 de ani de acum incolo
  a fost absolut senzationala
  atata doar ca io am zis de steluta pentru ca m-a bucurat enorm renasterea ei exact atunci cand trebuia

  Răspunde
 3. dany b.
  marți, 18 decembrie 2007, 02:44

  Intr-adevar, Steluta e extraordinara, a fost si este de mare folos pt nationala Romaniei si pentru echipa de club, un adevarat lider, lucid si experimentat.In momentul de fatza este de neinlaturat, mai poate face multe pt handbalul romanesc.
  Bravo, Steluta, mare jucatoare, mare caracter, suntem siguri ca ne poti duce spre o medalie la Beijing, impreuna cu celelalte minunatzii ale lotului !

  Răspunde
 4. chinezu
  marți, 18 decembrie 2007, 06:53

  dany b:
  nu a fost sa fie
  din pacate…

  Răspunde
 5. dany b.
  marți, 18 decembrie 2007, 23:23

  Chinezule, iti jur, in minutul 70 am plans in hohote, nu imi vine nici acum sa cred cat de fatalisti suntem , cel putin in sport, cat de usor ni se risipeste vreun avantaj sau munca, cat de usor putem trece noi, romanii, de la extaz la agonie, din nefericire foarte rareori si invers…De un sfert de secol de cand vizionez sport, revad acelasi scenariu, (e drept, mai mult in fotbal) , in care suntem mereu egalati sau/si batuti/batute in ultimele minute/secunde… Duminica nu am mai rezistat, mai bine pierdeam la 15 goluri decat sa patim asa ceva… Am fost distrus cand am vazut cum, la conferinta de presa a lui Tadici, nemtoaicele treceau prin sala tzopaind si chiuind, ce soarta avem…
  Am inceput in 1999, la CM, (alt an fatidic, remember ratarea Aureliei Stoica, cu Franta?…) sa urmaresc handbal feminin la inalt nivel si efectiv m-am indragostit de fetele noastre,de jocul lor avantat, tineresc, de performantele lor deosebite, probabil de aceea am fost asa de afectat duminica si inca sunt foarte abatut cand imi aduc aminte, imi va trece foarte greu…
  Tin pumnii Stelutei & Co. in 2 ianuarie, cu Viborgul, desi sunt calificate. Avem mari sansa sa luam CL ! Si, sa nu uitam, la Beijing va fi minunat ! Fetele sunt senzationale, felicitari pt tot !
  Toate bune, Chinezule !

  Răspunde
 6. chinezu
  miercuri, 19 decembrie 2007, 06:53

  dany b:
  perfect de acord cu tine in tot ce zici
  am simtit ca se rupe ceva in mine la meciul cu germania
  dar apoi m-am ridicat in picioarea si le-am aplaudat
  pentru ca fetele merita
  si voi fi forever suporterul lor
  sper si eu din tot sufletul ca beijungul ne va aduce o super bucurie
  ca doar sunt chinezu :D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *