Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ce rost mai are să meagă Tăriceanu şi Băsescu la Lisabona?

Serios. Ce rost mai are să meargă cei doi? Şi încă şi împreună, în acelaşi avion. Unul strict tehnic doar, funcţionăresc. Pentru că la ce contribuţie senzaţională a avut România la creionarea Tratatului ar putea foarte bine să îl trimită pe Adrian Ciocănea, cel cu celebra afirmaţie că România nu a avut observaţii la Tratat pentru că pe noi ne avantajează tot ce s-a propus acolo. Sau să îl trimită pe Cioroianu, care să se tragă de şireturi cu mai marii europeni şi să le bată friendly pe dos pe înalt doamnele europene.

Se duc şi cei doi să dea bine în poză pe acolo. Că altfel se duc fix degeaba.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Ce rost mai are să meagă Tăriceanu şi Băsescu la Lisabona?

  1. Codruta Răspunde

    Exact!De ce se mai duc? Sa le mai vad iar fetele umilite pe la televizor alaturi de rozalii si zambitorii europeni care iar semneaza un Tratat despre care nu stie nimeni nimic?!Ma intreb ce fac juristii din Romania? Ce fac? Dorm? De ce nu zice nici unul nimic? De ce nu povesteste nimeni despre modificarile legislative aduse de acest Tratat? Ai?

  2. doinat Răspunde

    nu as trata subiectul asta intr-o asemenea nota. departe de mine de a fi o fana a domnului Ciocanea sau o sustinatoare a modului cum tratam politica externa. in cazul actualului Tratat insa (mea culpa nu am stat sa il citesc tot), Romania nu avea de ce sa isi incordeze muschii pentru ca schimbarile principale sunt preluate din tratatul constitutional pe care noi l-am acceptat in cadrul negocierilor pentru tratatul de aderare, iar aceste schimbari nu afecteaza cu nimic rolul nostru in UE. putem sa trecem la discutiile despre cum afecteaza noile prevederi suveranitatea nationala si rolul guvernelor si parlamentelor nationale, unde sunt puncte de vedere divergente, dar unde ROmania a sustinut tot timpul un rol mai mare al Uniunii Europene. nu era cazul sa facem ca Polonia care a ajuns de rasul Europei prin excesele nationaliste ale gemenilor Kaczinsky

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.