Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cadoul otrăvit al lui Băsescu către PSD

Zice Băsescu ieri (printre alte gherţoisme ejectate) că proiectul PSD privind uninonimalul e mai bun decât cel al PD. În buna tradiţie a casei roşiatice (vezi cazul Maior – SRI), Geoană ar trebui să adopte acum o poziţie de aia de măreţ călăreţ teuton călare pe un Lipiţan şi să zică la tot poporul, rotindu-şi majestic privire, „vedeţi, băi, că şi Băsescu zice că suntem buni”. Ceea ce ar fi, evident, o greşeală.

Pentru că Băsescu pune iar în offside PSDul. Şi îi mai toceşte din asumata plasare fără echivoc în opoziţie prin mângâierea uninominală pe creştet. Şi prin facerea de cacao a PDului, din raţiuni mai mult de arătatul pisicii către unii democraţi, care în ultima vreme au dovedit nişte surprinzătoare atitudini de frondă împotriva Jucătorului.

Ca primă reacţie la neconstituţionalitatea uninominalul, PSD a ratat complet momentul. Liberalii însă nu. Care liberali au sărit imediat prin jalnicul exponat Bogdan Olteanu (un alt gherţoism al Băsescului) să spună că „vom şlefui, vom pili, vom tăia pierdut pe la spate” şi vom da boborului uninominalul pe care îl doreşte. Adică, altfel spus, PNL a punctat rapid.

PSD însă a tăcut magistral. Ba mai mult, sunt puşi în încurcătură şi de lauda lui Băsescu. Sunt foarte curios cum va reacţiona Geoană. Adică dacă iar se va căciuli cu „mulţumesc, şefule Băsescu” sau va ieşi cu „ba pe-a mă-ti”. Din punctul de vedere al chinezului, Geoană ar trebui să iasă şi să zică ceva de genul „lasă-ne, bre Băsescu, cu aburelile tale, că noi ştiam oricum că proiectul nostru e cel mai bun, iar tu ţi-ai dat seama de asta când ai văzut că PDul tău iubit e într-un mare dudu şi de aia vrei să mai dinamitezi un pic scena politică. Nu avem nevoie de laudele tale, refuzăm aprecierile tale, pentru că noi suntem în OPOZIŢIE”.

Punem pariu că PSD va alege varianta cea mai proastă, totuşi?

Distribuie pe:

0 comentarii la “Cadoul otrăvit al lui Băsescu către PSD

 1. Arhi Răspunde

  nu punem, ptr ca intotdeauna alegi varianta care stie tot boborul ca e castigatoare

 2. balauru Răspunde

  Omule, puteti sa faceti milioane de tumbe in aer, Basescu va fi reales cu tot cu spumele voastre. Nu traiesc in Romania insa nu cred ca romanii pot sa fie atit de prosti sa mai dea o sansa PSD-ului. Cu tot veninul pe care il versi aici, cu tot populismul lui Basescu va bagati numai autogoluri.

  Nu am „aprofundat” insa evident, faci propaganda PSD improscind cu venin.

  Incercati si voi sa fiti obiectivi, fara ” domnule presedinte esti un jegos” cu argumente serioase, cu fapte, cu date reale.
  Asa cum fac profesionistii. Pe onoarea mea, m-am uitat prin ziarele romanesti de pe internet, toate sint la nivel de tabloid.
  Numai birfe, demagogie isterica si fuga dupa rating.

 3. chinezu Răspunde

  Balauru:
  mai balaure mic, mititel si cu curaj de purcel
  pentru cat de tare nu iti place blogul meu cam mult citesti din el :D
  hai sa fii iubit si ai grija sa nu te prinda ceva fat frumos sa-ţi explice cum e cu demagogia isterica
  in rest, traiasca mult iubitul si stimatul tau conducator

 4. balauru Răspunde

  Omule, eu nu stiu ce merge in Romania insa am citit un articol intr-un ziar german care zicea ca Basescu e bun pentru Romania. Scris de un german. Cu tristete iti spun ca in ziarele romanesti nu poti sa ai nici o incredere, am impresia ca sint doar „instrumente” de manipulare, pure. :-)

  Ma duc la wikipedia sa vad CV-ul lui Nastase si…3 sferturi din el e numai …coruptie. Al lui Iliescu, la fel. Al lui Basescu…nu. Dar poate wikipedia e enciclopedia lui personala. :-)

  cucuraj, mi-a placut asta. la mine la blog eu fac doar misto, nu urasc pe nimeni, n-am nevoie de curaj. :-) desi sint un purcel murdar la gura. :-)

  bre, numai in spirit bun, eu scot flacari doar din…bricheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.