Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Se futu uninominalul. Constituţional uninominalul se futu

Credeam că am ajuns la suprasaturaţie cu abureala cu uninominalul. Ei, aş. Curtea Constituţională ne mai dă o bomboană: legea guvernului despre (aţi ghicit) uninominal este neconstituţională. Aşa că o luăm, din nou, iar, iarăşi, încă o dată, de la capăt.

Vom avea parte din nou de cohorte de analişti, comentatori, observatori, ongişti, politicieni cu feţe de adânciţi în cugetare şi ziarişti ofensaţi aprioric pe cugetarea politicienilor. Şi din toate acestea, evident, amărăştenii nu vor înţelege mare lucru în afară că e o problemă cu uninominalul şi că, unii mai aspruci, „Băsescu săracu avea dreptate”.

Acuma o întrebare de 10 puncte: Guvernul când a promovat legea a băgat intenţionat nişte prevederi mititele pe acolo mizând pe faptul că legea va fi declarată neconstituţională şi, astfel, să mai câştige timp şi să mai amâne aplicarea legii? Sau nu?

Distribuie pe:

0 comentarii la “Se futu uninominalul. Constituţional uninominalul se futu

 1. Darius F Răspunde

  Sau da.

 2. mihnea Răspunde

  eh, deja vb de conspiratiuni.. nu cred.. ca asa as zice si eu ca exista o conspiratiune cu accidentul petrecut ieri seara dintre un tico si un diplomat american, care a avut ca scop un nou val anti-americanist, tocmai in momentul in care vine kissinger in romania, pentru ca valul sa prinda si conotatii antisemitice, al carui ultim scop e de fapt scaderea ratingului realitatea tv din ziua de vineri (cand e gala 10 pt romania) si astfel sa aduca mai multa atentie stirilor externe si alegerii lui Putin drept prim ministru, care de fapt este intr-o relatie petro-dolaro-amicala cu Patriciu, scopul ultim fiind subminarea pe Base, care e spion american.

  stai ca bate cineva la usa..

 3. artistu Răspunde

  Io cred ca da. Si cred ca pan la urma tot ideea unui nou partid tanar e salvarea ! Insa pana atunci, rabdare si tutun, ca vad ca nu ne baga in seama decat putini oameni. Si aia cu pareri. Sunt ferm convins ca daca zicem azi pe toate blogurile care mai au din cand in cand „atitudine socio-politica”, sa ne adunam si sa facem un fel de Piata Universitatii de acum 17 ani , probabil din cei care ne-au citit ne vom strange 50, iar in prima ora vom ramane 25.
  Asa ca atat timp cat pe oameni in general nu ii intereseaza, noi degeaba ne agitam ca niste coaie apap marii ! No offence !
  ;)

 4. manole Răspunde

  ba cred ca da.

 5. balauru Răspunde

  spus frumos:

  „Vom avea parte din nou de cohorte de analişti, comentatori, observatori, ongişti, politicieni cu feţe de adânciţi în cugetare şi ziarişti ofensaţi aprioric pe cugetarea politicienilor. Şi din toate acestea, evident, amărăştenii nu vor înţelege mare lucru în afară că e o problemă cu uninominalul şi că, unii mai aspruci, “Băsescu săracu avea dreptate”.”

  Pe bune, ce meserie e mai frumoasa ca analist politic? Se uita amarastenii in gura ta si tu iei un salariu gras pe asta. The romanian dream. :-) Romanii voteaza doar dupa impresie si analistii nu le deschid ochii de nici o culoare. Important pentru ei e sa se identifice cu parvenitii, cu boierii. Din asta nu iese nimic. Doar multe telenovele. :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.