Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Jiji are ghinion că lui Dan Pavel nu îi place fotbalul

Ce efemeră e şi gloria asta. Mai ales dacă te cheamă Jiji Becali şi îţi construieşti bruma de credibilitate pe spatele echipei Steaua. Să ai un asemenea vehicul de imagine şi de adunat voturi şi să îţi baţi joc atât de magistral e o performanţă care nu va mai putea fi egalată multă vreme de acuma încolo.

Păi dacă Jiji nu îşi bătea joc de Hagi cum a făcut-o. Dacă Jiji băga vreo 25-30 de milioane de euro în achiziţii de jucători (că şi aşa are un purcoi de bani). Dacă Jiji nu şi-ar bate joc de Lăcătuş în halul în care o face. Dacă Jiji nu şi-ar băga hăhăurile în echipă şi în jucători. Şi, binenţeles, dacă lui Dan Pavel i-ar place fotbalul şi ar înţelege cât de important este microbul ăsta pentru Jiji.

Dacă şi cu parcă. Aşa Jiji ratează şansa sa istorică la a ajunge om politic care să conteze cât de cât. Nu că mi-ar părea rău de Jiji, vai de mine. Îmi pare rău, însă, de Steaua şi de mizeriile pe care echipa şi clubul trebuie să le înghită din partea scăpătatului becaliot.

Haide Steaua!

0 comentarii la “Jiji are ghinion că lui Dan Pavel nu îi place fotbalul

  1. Vania Răspunde

    Gândindu-mă la unele perspective politice, ce păreau (la un moment dat) a se contura, parcă-mi pare mai puţin rău de Steaua… În tot răul este un bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: